Suroviny pro 10 porcí
Množství do menší remosky o průměru 22 cm.
10porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 780 kJ / 3 533 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 66,50 g |
Tuky | 173,31 g |
Vláknina | 28,90 g |
Cholesterol | 522 mg |
Sodík | 361 mg |
Sůl | 1,44 g |
Sacharidy | 412,24 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 11. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablková buchta s mákem - z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DmwK
Moje poznámka
Jablková buchta s mákem - z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DmwK
Nejnovější recepty
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 1 hodinou
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 6 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 8 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Dort Oreo bez vajec
Přidáno 1. 7. 2025 09:58
Kuřecí yakitori
Přidáno 30. 6. 2025 21:11
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 18 minutami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 1 hodinou
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 1 hodinou
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 3 hodinami
Kuřecí stehna po provensálsku
E. J. K. před 4 hodinami
Královské žampiony
Lenka1980 před 4 hodinami
Ovocné knedlíky z tvarohového těsta II
Linda 989 před 5 hodinami
Hlíva se žampiony na smetaně
Lenka1980 před 5 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Sally.K51 před 5 hodinami
Suroviny:
cukr krupice,
cukr vanilkový,
vejce,
olej,
jablko,
mouka polohrubá,
mák mletý,
prášek do pečiva,
ořechy vlašské,
rozinky,
skořice,
mléko,
tuk,
mouka hrubá
Komentáře (4)