Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jablková buchta s mákem - z remosky

Hodnocení receptu je 4,4 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

30. 11. 2020 19:25

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie14 834 kJ / 3 545 kcal
Bílkoviny64,46 g
Tuky172,41 g
Vláknina28,90 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 277 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy419,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tento recept je vhodný pro menší remosku o průměru 22 cm.

Poupravený recept z Chvilky v kuchyni.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Merylas Merylas

1. 12. 2020 17:25

Hanis: Děkuji moc.:-K Začala jsem nyní zase více používat remosku, tak v ní zkouším různé moučníky. Protože ne vždy se mi všechno podařilo. Tato buchta nám chutnala, je vláčná. A kdo nemá remosku, tak upeče klasicky v troubě.:-K

Hanis

1. 12. 2020 14:38

Pěkný recept :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: cukr krupice, cukr vanilkový, vejce, olej, jablko, mouka polohrubá, mák mletý, prášek do pečiva, ořechy vlašské, rozinky, skořice,

TopRecepty.cz

Jablková buchta s mákem - z remosky

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DmwK