

Dušené fazolky s kukuřicí
Suroviny
- 400 g fazolek
- 250 g kukuřice
- 1 cibule
- olej
- 1 lžíce lístků čerstvé majoránky
- 3 stroužky česneku
- olej
- pepř
- sůl
Postup přípravy receptu
Na oleji orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu a nasekaný cesnak.
Pridáme nakrájanú fazuľku, okoreníme, osolíme, pridáme lístky majoránky a podlejeme troška vodou. Dusíme cca 15 minút. Vody podlievame málo, nesmie po udusení ostať vo fazuľke.
Potom pridáme kukuricu a ešte 5 minút podusíme.
Podávame buď s volským okom alebo ako prílohu k dusenému či pečenému mäsu.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Dušené fazolky s kukuřicí
K receptu nejsou žádné komentáře.