Dušené fazolky s kukuřicí

Suroviny

400 g fazolek
250 g kukuřice
1 cibule
olej
1 lžíce lístků čerstvé majoránky
3 stroužky česneku
olej
pepř
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu a nasekaný cesnak.

  2. Pridáme nakrájanú fazuľku, okoreníme, osolíme, pridáme lístky majoránky a podlejeme troška vodou. Dusíme cca 15 minút. Vody podlievame málo, nesmie po udusení ostať vo fazuľke.

  3. Potom pridáme kukuricu a ešte 5 minút podusíme.

  4. Podávame buď s volským okom alebo ako prílohu k dusenému či pečenému mäsu.

Komentáře k receptu Dušené fazolky s kukuřicí

K receptu nejsou žádné komentáře.