Směs z pečených lilků a paprik
Z úrody lilků, rajčat a paprik můžeme připravit výbornou pečenou směs, která se hodí na topinky i jako příloha k pečenému masu. Pečení chuť zeleniny dobře zvýrazní, pěknou vůni jí dodáme voňavými bylinkami.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 692 kJ / 1 600 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,95 g |
Tuky | 144,07 g |
Vláknina | 11,13 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 31 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 64,95 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 7. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Směs z pečených lilků a paprik
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5zOW
Moje poznámka
Směs z pečených lilků a paprik
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5zOW
Nejnovější recepty
Bublanina podle Dity P.
Přidáno před 1 hodinou
Stříkaná roláda s ovocem
Přidáno před 4 hodinami
Chlupaté knedlíky z cukety
Přidáno 15. 7. 2025 07:01:02
Restovaná směs lilků se zeleninou
Přidáno 15. 7. 2025 06:30:35
Nepečený jahodový dortík
Přidáno 15. 7. 2025 05:01:01
Vrabec moravskočeský
Přidáno 14. 7. 2025 14:54:25
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koprová omáčka
pavelale před 1 hodinou
Krupicová kaše z hrubé mouky
bnasincova6 před 1 hodinou
Vajíčková pomazánka MŇAM
Pecula před 2 hodinami
Langoše z jogurtu
Pavel932 před 3 hodinami
Klasický jablečný štrúdl
Pavel932 před 3 hodinami
Kynuté houskové knedlíky v páře
Pavel932 před 3 hodinami
Jarní cibulková
Fitulka před 4 hodinami
Vaňkova česnečka
Fitulka před 4 hodinami
Zapečené brambory s krkovicí podle Pepy Nemravy
Beatriz před 6 hodinami
Krkovička na hříbkách v papiňáku, zjemněná smetanou
Sahula před 13 hodinami
Suroviny:
lilek,
olej olivový,
paprika čerstvá červená,
rajče,
česnek,
sůl,
cukr,
ocet vinný,
čerstvé bylinky
Komentáře (3)