Lilek se žampiony podle čínské kuchyně
Ochutnejte toto jednoduché a rychlé zeleninové jídlo, které můžete podávat jako samostatný pokrm nebo přílohu k masu. Vše připravíte během chvilky na pánvi. Lilek a žampiony ochucené sójovou a worcesterovou omáčkou, zázvorem a chilli chutnají skvěle.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 304 kJ / 551 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,73 g |
Tuky | 34,22 g |
Vláknina | 16,36 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2,80 g |
Sůl | 7,08 g |
Sacharidy | 41,57 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 10. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lilek se žampiony podle čínské kuchyně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2kgRj
Moje poznámka
Lilek se žampiony podle čínské kuchyně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2kgRj
Nejnovější recepty
Hrstková polévka s majoránkou
Přidáno před 6 hodinami
Bramborové knedlíky, cuketové zelí a grilované klobásky
Přidáno před 7 hodinami
Mleté maso se zelím à la holubky
Přidáno před 7 hodinami
Zavařená směs na špagety
Přidáno před 8 hodinami
Koláčky z listového těsta s dvěma náplněmi
Přidáno před 8 hodinami
Mleté maso s fazolkami na vietnamský způsob
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vajíčkový salát
Sahula před 5 hodinami
Vajíčková omáčka
Sahula před 5 hodinami
Labužnický králík na smetaně
Darwin před 6 hodinami
Zapečené brambory s mletým masem a smetanou
Sarinka56 před 6 hodinami
Drůbeží játra na cibulce s rýží
mikerose před 7 hodinami
Macecha řezy
vikinka09 před 7 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
TotalMudla před 7 hodinami
Polévka s krupicí a vejcem
Kajkajak před 9 hodinami
Telecí nudličky s houbovou omáčkou
Misicka77 před 9 hodinami
Jednoduchý houbový guláš
knihomolka před 10 hodinami
Suroviny:
lilek,
sůl,
žampióny,
škrob kukuřičný,
olej slunečnicový,
česnek,
chilli paprika čerstvá,
zázvor,
omáčka sojová sladká,
sojová omáčka světlá,
omáčka worcesterová,
solamyl
Komentáře (3)