Vepřové srdce na slanině a passatě s čerstvou paprikou
Vepřové srdce na slanině, má díky rajčatové omáčce a čerstvé paprice ještě výraznější chuť. Ať už pokrm podáváte s bramborem nebo třeba s krupicovými noky, vždy si pochutnáte. Maso je krásně jemné a šťavnaté.
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 10. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové srdce na slanině a passatě s čerstvou paprikou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W6wqo
Moje poznámka
Vepřové srdce na slanině a passatě s čerstvou paprikou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W6wqo
Nejnovější recepty
Cuketa na kari a česneku s nakládanou červenou paprikou
Přidáno před 8 hodinami
Belgické lanýže
Přidáno před 8 hodinami
Nejlepší plněné perníčky
Přidáno před 9 hodinami
Ořechové šuhajdy
Přidáno před 9 hodinami
Cottage pie - pečená kaše s masovou směsí
Přidáno před 11 hodinami
Vinná klobáska v kabátku
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zdravý makový koláč
Janicee před 3 hodinami
Tradiční linecké cukroví
kamila.k před 5 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
vladhn před 5 hodinami
Čokoládové crinkles s bílým kabátkem
Pajafaja před 6 hodinami
Košíčky plněné ořechovou náplní
marhau před 6 hodinami
Tvarohová štola
[email protected] před 7 hodinami
Vanilkové rohlíčky
Libotovska před 8 hodinami
Koňakové košíčky
kvetka před 9 hodinami
Hovězí polévka
Kajkajak před 9 hodinami
Nejlepší marokánky
Lada008 před 10 hodinami
Suroviny:
srdce vepřové,
cibule,
slanina gazdovská,
passata rajčatová,
vývar masový,
olej,
pepř,
koření nové koření,
bobkový list,
sůl,
voda,
mouka hladká,
česnek,
paprika
Komentáře (3)