Plzeňský špíglák
Názvem špíglák se v rybářském slangu označuje kapr lysec, kterého tentokrát připravíme s trochou dobrého piva. Kapra podáváme se zajímavou omáčkou s hrozinkami, posypaného křupavými mandlemi a jako přílohu zvolíme například bramborové placky.
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 11. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plzeňský špíglák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRwK5
Moje poznámka
Plzeňský špíglák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRwK5
Nejnovější recepty
Pýchavka v pivním těstíčku
Přidáno před 4 hodinami
Plněné bagetky s opečenou pýchavkou
Přidáno před 4 hodinami
Fazolky na kyselo s houbami
Přidáno před 4 hodinami
Smažená pýchavka na dva způsoby
Přidáno před 4 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
Přidáno před 14 hodinami
Vepřové kotlety se smetanovou houbovou omáčkou
Přidáno 26. 9. 2025 21:18:31
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Falešná dršťková z hlívy
rybicky21 před 37 minutami
Povidla pečená v troubě
Kudlajs před 2 hodinami
Nepečený salkový koláč se sušenkami
MilosCz před 2 hodinami
Tvarůžková pomazánka s tvarohem
ajahaffukfuk před 2 hodinami
Pomazánka z lučiny a červené řepy
Ellen1 před 2 hodinami
Langoše z jogurtu
Haninkakan před 3 hodinami
Švestkové knedlíky
joji.pisecky před 3 hodinami
Jablkový koláč z jogurtu (s perníkovou drobenkou)
Mikala před 5 hodinami
Bramborový koláč s květákem
Alamatej před 5 hodinami
Pravý vepřový guláš
rici.cochtan před 5 hodinami
Suroviny:
kapr,
slanina,
pivo světlé,
perník na strouhání,
cibule,
citron,
sůl,
pepř mletý,
bobkový list,
pepř celý,
olej,
máslo,
rozinky,
mandle
Komentáře (3)