Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 971 kJ / 710 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 28,00 g |
| Tuky | 59,20 g |
| Vláknina | 1,80 g |
| Cholesterol | 102 mg |
| Sodík | 1,71 g |
| Sůl | 3,60 g |
| Sacharidy | 15,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 12. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Křenová pomazánka z čerstvého křenu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/19BG
Moje poznámka
Křenová pomazánka z čerstvého křenu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/19BG
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 2 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 5 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 5 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 8 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 8 hodinami
Rychlá polévka s mrkví, hráškem a strouháním
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svíčková na smetaně
Sirael před 34 minutami
Konfitovaná hovězí líčka
JanSmola před 40 minutami
Linecké smajlíky
Evculina84 před 41 minutami
Liduščin vaječný koňak
Evculina84 před 1 hodinou
Kuře na paprice se smetanou
_martakrizk8_ před 2 hodinami
Pravý vepřový guláš
michaelatomastikova999 před 2 hodinami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Ketynna před 2 hodinami
Jednoduché nepečené Tiramisu kuličky/Tiramisu Truffles
Fredy83 před 3 hodinami
Salát z červené řepy s nivou a ořechy
Dobeska před 4 hodinami
Expresní svíčková na smetaně
mafinka888 před 4 hodinami
Tématické fráze:
křenová pomazánka,
pomazánka z křenu,
křen,
křenová pomazánka s lučinou,
křen recepty,
křen pomazánka,
křenová pomazánka z lučiny,
pomazánka křenová,
pomazánky z křenu,
recepty z křenu,
křenové chuťovky,
křenová pomazánky,
křenová pomazánka recept,
křen recept,
recept krenova pomazanka,
pomazanka kren,
křenová pomazánka na chutovky,
čerstvé recepty,
pomazanky kren,
pomazánka křenová na chuťovky
Suroviny:
sýr žervé,
salám šunkový,
křen,
paprika sušená sladká,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (4)