Suroviny
Porce: 3 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 509 kJ / 839 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,21 g |
Tuky | 48,18 g |
Vláknina | 6,35 g |
Cholesterol | 387 mg |
Sodík | 592 mg |
Sůl | 1,34 g |
Sacharidy | 41,08 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brémské buřtíky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1r3V
Moje poznámka
Brémské buřtíky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1r3V
Nejnovější recepty
Bylinkové pesto
Přidáno před 5 hodinami
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno před 11 hodinami
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno před 12 hodinami
Bulgur s restovanou zeleninou, sýrem a klíčky
Přidáno před 14 hodinami
Rychlé kynuté knedlíky s rebarborou
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Sahula před 5 hodinami
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Sahula před 5 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
radekfiala před 7 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Alamatej před 7 hodinami
Vepřová játra koloniála Jíry
Sahula před 7 hodinami
Vepřová játra na slanině
Sahula před 7 hodinami
Sekaná
evik_svistik před 8 hodinami
Kopřivový špenát
Jan_Nepomuk před 9 hodinami
Zapečený chřest s kuřecím masem
danamamina před 11 hodinami
Tvarohové řezy
Saratice před 13 hodinami
Tématické fráze:
recepty z buřtů,
buřty recepty,
buřty na grilu,
recepty s buřty,
buřty recept,
nezdravé recepty,
¨brémské buřty,
krutí mleté maso,
nezdravá kuchyně recepty,
fašírka z mletého masa,
recepty na buřty,
nezdrave maso,
nezdravé smažení,
recepty mleté maso se špekáčkem,
mleté krutí maso recepty,
recept buřty,
buřty na gril,
recept z buřtů,
buřty na gril recepty,
špízy z buřtů na gril
Suroviny:
maso mleté,
špekáček,
cibule,
vejce,
rohlík,
mléko,
strouhanka,
sůl,
pepř,
majoránka,
tymián,
bazalka čerstvá,
olej
Komentáře (15)
Asi tak to autor: kuchař (neregistrovaný/á) vloženo: 01.10.2009 16:43:38 myslel,že?