Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Z Tyrolska pochází spoustu skvělých pokrmů. Jedním z nich jsou i kulaté houskové knedlíky, ochucené špekem a petrželkou. Skvěle chutnají s kysaným červeným zelím, do kterého přidáme jablko.
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G6w5y
Moje poznámka
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G6w5y
Nejnovější recepty
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 4 hodinami
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 5 hodinami
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 5 hodinami
Vepřový závitek s hořcicovo-slaninovou omáčkou
Přidáno před 6 hodinami
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 6 hodinami
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí kmínový chleba
BarboraEis před 22 minutami
Jogurtový dip s česnekem
Kajkajak před 38 minutami
Pizza šneky
Kajkajak před 58 minutami
Mléčná polévka
Kajkajak před 1 hodinou
Květáková omáčka Alfredo
adelaku před 1 hodinou
Kysané zelí zahuštěné - rychlé a jednoduché
DavidVolvo před 2 hodinami
Čokoládový dort z čokolády
Vackovaklara312 před 2 hodinami
Vepřová plec na houbách a na smetaně
74tomik před 2 hodinami
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 3 hodinami
Východňarské halušky z Porúbky od Michalovců
Merylas před 3 hodinami
Suroviny:
špek tyrolský,
slanina,
máslo,
žemle,
vejce,
sůl,
cukr,
ocet,
mléko,
petrželka,
mouka hrubá,
pepř mletý,
květ muškátový,
kmín celý,
zelí kysané červené,
víno bílé,
sádlo,
cibule,
mouka hladká,
jablko
Komentáře (2)