Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Z Tyrolska pochází spoustu skvělých pokrmů. Jedním z nich jsou i kulaté houskové knedlíky, ochucené špekem a petrželkou. Skvěle chutnají s kysaným červeným zelím, do kterého přidáme jablko.
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G6w5y
Moje poznámka
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G6w5y
Nejnovější recepty
Oblíbená žemlovka
Přidáno před 6 hodinami
Jablečný koláč se skořicí
Přidáno před 6 hodinami
Těstoviny s dýní a rajčaty
Přidáno před 7 hodinami
Cuketovo-brokolicová polévka
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí kousky s domácí omáčkou à la Uncle Ben’s
Přidáno před 19 hodinami
Pečené kuře na paprice
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrušková marmeláda
Michal_amater před 5 hodinami
Domácí kečup
Darwin před 7 hodinami
Dvacetiminutový švestkový koláč
káťa před 8 hodinami
Sýrová topinka
VendaS před 8 hodinami
Nekynuté koláčky, taštičky - křehké
danielle72 před 9 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Bohunka37 před 10 hodinami
Lečo bez zavařování
David Salamánek před 10 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Aky_89 před 11 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Miroslav73 před 14 hodinami
Polévka z vývaru
Kajkajak před 15 hodinami
Suroviny:
špek tyrolský,
slanina,
máslo,
žemle,
vejce,
sůl,
cukr,
ocet,
mléko,
petrželka,
mouka hrubá,
pepř mletý,
květ muškátový,
kmín celý,
zelí kysané červené,
víno bílé,
sádlo,
cibule,
mouka hladká,
jablko
Komentáře (3)