Debrecínská pečeně z pomalého hrnce
Debrecínská pečeně, s párkem a slaninou, bude díky přípravě v pomalém hrnci krásně křehká a plná chuti. Plátky masa, podávané s omáčkou z výpeku a vařenou rýží, jsou ideálním nedělním obědem.
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Debrecínská pečeně z pomalého hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YEV70
Moje poznámka
Debrecínská pečeně z pomalého hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YEV70
Nejnovější recepty
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 10 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 13 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 15 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 15 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 15 hodinami
Zapečené brambory s vařenými vejci
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Litý perník
Lenka Sedlackova před 52 minutami
Pomazánka z červené řepy s křenem
monyss před 1 hodinou
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
káťa před 1 hodinou
Hokaido pomazánka s Cottage sýrem
gabrus před 1 hodinou
Rajská omáčka
Nikki1 před 1 hodinou
Čočka na kyselo
ivankavlastik77 před 2 hodinami
Banánová bábovka
Weer8 před 2 hodinami
Pomazánka z vepřové konzervy
RabaRoman před 3 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hahan před 3 hodinami
Rajčatový salát s majonézou
Darwin před 3 hodinami
Suroviny:
kotleta vepřová bez kosti,
slanina vcelku,
párky,
celer,
mrkev,
cibule,
sádlo,
sůl,
pepř mletý,
paprika sušená sladká,
vývar masový,
mouka hladká
Komentáře (2)