Jehněčí hřebínek na rozmarýnu
Jehněčí maso je velmi zdravé, má minimum tuku a nemá typické aroma skopového. Opečená jehněčí žebírka podávaná s bramborovými noky ochucenými česnekem a bylinkami vás o tom přesvědčí. Uvidíte, že si pochutnáte.
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jehněčí hřebínek na rozmarýnu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BB1vY
Moje poznámka
Jehněčí hřebínek na rozmarýnu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BB1vY
Nejnovější recepty
Grilovaná prsíčka s pikantní omáčkou
Přidáno před 2 hodinami
Kynuté meruňkové knedlíky
Přidáno před 4 hodinami
Cuketové hranolky
Přidáno před 10 hodinami
Cuketová bábovka
Přidáno před 23 hodinami
Vepřové výpečky pánů z Hradce
Přidáno 26. 6. 2025 11:01
Šlehačková ovocná bublanina
Přidáno 26. 6. 2025 10:54
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
dejna před 1 hodinou
Skopové maso v špenátovo - smetanové sťávě
Radovan123 před 1 hodinou
Jednoduché punčové řezy
Klar98 před 2 hodinami
Ořechová top bábovka ("ořecháda")
Panova před 2 hodinami
Lučinová pomazánka s vajíčky a okurkou
Atram55 před 3 hodinami
Ovocné muffinky s ořechy
kmatyasova před 4 hodinami
Koprová omáčka
Helenka1993 před 4 hodinami
Cuketová omáčka se sýrem
Wanilor před 6 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Anna.Milkova před 7 hodinami
Žemlovka se snehem
Lenka1980 před 8 hodinami
Suroviny:
česnek,
máslo,
olej,
rozmarýn,
cibule červená,
česnek mědvědí,
sůl,
pepř mletý,
noky bramborové
Komentáře (2)