Švýcarské rybí filé
Jemnému rybímu masu sluší jednoduchá úprava, která nepřebije jeho chuť. Stačí ho zapéct s vínem a čerstvými bylinkami, které pokrm pěkně provoní. Během chvilky je lahodné jídlo na stole.
Postup přípravy
Krok 1: Troubu vyhřejeme na 180 °C.
Krok 2: Rybí filety opláchneme, osušíme a posypeme kořením na ryby.
Krok 3: Vložíme je do zapékací misky vymazané máslem. Pokapeme citronovou šťávou, posypeme nasekanými bylinkami a podlijeme vínem.
Krok 4: Pečeme asi 20 minut.
Krok 5: Podáváme například s opečenými bramborami, posypané nasekanou petrželkou a ozdobené snítkou bylinek.
Zveřejněno 15. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Švýcarské rybí filé
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XDYJl
Moje poznámka
Švýcarské rybí filé
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XDYJl
Nejnovější recepty
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno před 13 hodinami
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 20 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 20 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Plněné papriky s rajskou omáčkou
Kdyzjehlad před 2 hodinami
Ovesné placičky s brokolicí
Brumaire před 8 hodinami
Sirup z kopřiv
Sarka3 před 9 hodinami
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Gourmandise před 10 hodinami
Domácí krtkův dort
Ivinaa před 10 hodinami
Kedlubny do mrazáku
Merylas před 11 hodinami
Nadýchaný perník
ferda30 před 12 hodinami
Masopustní šišky (univerzální těsto na koblihy, vdolky a šišky)
Danniel před 15 hodinami
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 15 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 15 hodinami
Suroviny:
filet z ryb,
máslo,
víno bílé,
šťáva citronová,
petrželka,
rozmarýn,
tymián,
koření na ryby
Komentáře (2)