Švýcarské rybí filé
Jemnému rybímu masu sluší jednoduchá úprava, která nepřebije jeho chuť. Stačí ho zapéct s vínem a čerstvými bylinkami, které pokrm pěkně provoní. Během chvilky je lahodné jídlo na stole.
Postup přípravy
	Krok 1: Troubu vyhřejeme na 180 °C.
	Krok 2: Rybí filety opláchneme, osušíme a posypeme kořením na ryby.
	Krok 3: Vložíme je do zapékací misky vymazané máslem. Pokapeme citronovou šťávou, posypeme nasekanými bylinkami a podlijeme vínem.
	Krok 4: Pečeme asi 20 minut.
	Krok 5: Podáváme například s opečenými bramborami, posypané nasekanou petrželkou a ozdobené snítkou bylinek.
Zveřejněno 15. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Švýcarské rybí filé
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XDYJl
Moje poznámka
					
				
Švýcarské rybí filé
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XDYJl
Nejnovější recepty
	
			
	
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 22 minutami
	
			
	
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 4 hodinami
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Vykrajované ořechové měsíčky
@Monika před 17 minutami
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 3 hodinami
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 5 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 5 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 6 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 7 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 7 hodinami
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 16 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 18 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 19 hodinami
						Suroviny:
						
							filet z ryb, 
						
						
							máslo, 
						
						
							víno bílé, 
						
						
							šťáva citronová, 
						
						
							petrželka, 
						
						
							rozmarýn, 
						
						
							tymián, 
						
						
							koření na ryby
						
					
	
			
	
	
Komentáře (2)