Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 933 kJ / 1 179 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,52 g |
Tuky | 62,11 g |
Vláknina | 8,92 g |
Cholesterol | 211 mg |
Sodík | 448 mg |
Sůl | 1,10 g |
Sacharidy | 107,56 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bílá krémová česnečka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nYMP
Moje poznámka
Bílá krémová česnečka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nYMP
Nejnovější recepty
Kuřecí špenátová roláda s tarhoňou
Přidáno před 8 hodinami
Krémová tarhoňa s tuňákem a cottage sýrem
Přidáno před 19 hodinami
Jahodové cheesecake řezy
Přidáno před 20 hodinami
Bezlepkové ovocné knedlíky
Přidáno 9. 6. 2025 17:01
Karamelová kaše s jahodami
Přidáno 9. 6. 2025 14:03
Mléčná omáčka s česnekovými výhonky
Přidáno 9. 6. 2025 12:21
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová krkovice s gulášovou šťávou
Aknytsirk před 7 hodinami
Jahodový džem
danakejklickova88 před 8 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Ryskova7 před 8 hodinami
Koprová omáčka
Obcasna_kucharka před 10 hodinami
Rychlé tvarohové knedlíky
Edibara před 12 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Michaelka93 před 15 hodinami
Tvarohové koblížky (rychlé a chutné)
Kacenecka před 16 hodinami
Holandské řízky
Ala17 před 17 hodinami
Čína od Ajveny
Buba48 před 20 hodinami
Babiččiny kedlubny na smetaně
nespokojenost před 20 hodinami
Tématické fráze:
bílá česnečka,
krémová česnečka,
kremova cesnacka,
česnačka,
cesnecka se smetanou,
krémová česnečka a video,
česnečka kremova,
bila cesnecka recept,
cesnecka bila,
krémová česnečka s pečeným česnekem,
recepty bílá česnečka,
kremova česnečka s bramborem,
kremova cesnecka recept,
recept na bilou cesnecku,
recepty krémová česnečka,
bílá česneková polévka,
jednoduchá krémová česnečka,
bílá česneška,
česnačka krémová,
kremová česnečka bez smetany
Suroviny:
brambory,
máslo,
mouka hladká,
česnek,
mléko,
smetana ke šlehání,
sůl,
podravka
Komentáře (12)
Proto že jsme ,,česnekoví,, tak jej dáváme až na závěr, kdy je vše uvařené, aby česnéček prostě vynikl a tak tam kraloval a né byl někde daleko v pozadí a vyvyřený. ALE TO JE VĚC KAŽDÉHO.
Jen přidám naši nejoblíbenější : česnek (množství podle chuti) utřít se solí, dát tam syrové vajíčko a zalít dobrým vařícím vývarem (zeleninový, nebo masový- nikoliv masoxový) , . Potom to rozšlehat a potom dát nahoru lžičku domácího sádla. A pak zase podle chuti dát tam osmažené kostečky chleba. Případně lehounce ozdobit petželkou. A pak už jen .... eňo ňuňo mlask.
,,toš teda tak,,
Špagi, k večeři jsem dojídala zbytek a přidala libeček, jak navrhuješ... Ale bohužel, není to ono... Hodilo to chuť nějak moc do polévkova, skoro "masoxova"... Jediné, co nepřekáží, ale občerství chuť, je hladkolistá petrželka.
Isuš, nech si nerušeně chutnat a těším se na nějaký ten obrázek z tvé dílny...