Králík na houbách v nízkosacharidové verzi
Králičí maso má velice jemnou chuť a navíc také nízký obsah tuku. Perfektně se tak hodí do redukční diety, i do té nízkosacharidové. Šťavnaté maso podáváme s hrníčkovým knedlíkem z mandlové mouky.
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Králík na houbách v nízkosacharidové verzi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpRBw
Moje poznámka
Králík na houbách v nízkosacharidové verzi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpRBw
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 3 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 15 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 16 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Křehký koláč s nektarinkami
MajdaTrajda před 9 minutami
Žampionový krém
blanka12 před 19 minutami
Meruňkový koláč
jalamo před 1 hodinou
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 2 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Amona před 3 hodinami
Rýžový nákyp s broskvemi
Yennefer1 před 4 hodinami
Jahodové muffins
kahus308 před 4 hodinami
Švestkové kuličky z tofu
Ivanka Rohacova před 6 hodinami
Rychlé kuřecí rizoto pro začátečníky
Kohoutova před 6 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 12 hodinami
Suroviny:
stehno králičí,
sůl,
špek,
sádlo,
cibule,
česnek,
droždí lahůdkové,
vývar masový,
smetana,
houby sušené,
máslo,
sůl,
kypřící prášek,
vejce,
mouka mandlová
Komentáře (4)