Králík na houbách v nízkosacharidové verzi
Králičí maso má velice jemnou chuť a navíc také nízký obsah tuku. Perfektně se tak hodí do redukční diety, i do té nízkosacharidové. Šťavnaté maso podáváme s hrníčkovým knedlíkem z mandlové mouky.
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Králík na houbách v nízkosacharidové verzi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpRBw
Moje poznámka
Králík na houbách v nízkosacharidové verzi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpRBw
Nejnovější recepty
Kuřecí rychlovka na tymiánu
Přidáno před 10 hodinami
Pizza šneky
Přidáno před 11 hodinami
Kakaové bábovičky bez mouky vhodné pro diabetiky
Přidáno před 11 hodinami
Ředkvičková pomazánka s pažitkou
Přidáno před 12 hodinami
Muffiny s kávovým krémem
Přidáno před 12 hodinami
Fazolové houstičky bez mouky pro diabetiky
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Míša řezy
katerinaas před 2 hodinami
Zelené smoothie s jogurtem
Valis před 9 hodinami
Tvarohový linecký koláč
zackovam před 10 hodinami
Kuřecí řízek v sýrovém těstíčku
PavRex před 11 hodinami
Kynuté knedlíky s rebarborou
LudmilaT před 11 hodinami
Tvarohový koláč na listovém těstě
Ivaho před 11 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
PavelK33 před 12 hodinami
Vietnamská grilovaná kachna
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 13 hodinami
Ředkvičkový salát
wimra před 13 hodinami
Suroviny:
stehno králičí,
sůl,
špek,
sádlo,
cibule,
česnek,
droždí lahůdkové,
vývar masový,
smetana,
houby sušené,
máslo,
sůl,
kypřící prášek,
vejce,
mouka mandlová
Komentáře (4)