Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 560 kJ / 2 285 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,00 g |
Tuky | 3,00 g |
Vláknina | 20,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 547,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Ovoce si za pomocí vidličky trochu rozmačkáme, zejména rybíz, třešně vypeckujeme atd., vložíme do pekárny, přisypeme želirovací cukr a kyselinu a zapneme program MARMELÁDA.
Krok 2: Za necelé dvě hodiny máme úplně bez práce čtyři skleničky marmelády.
Krok 3: Vařicí nalijeme do skleniček, řádně uzavřeme, otočíme dnem vzhůru a necháme tak 24 hodin.
Zveřejněno 12. 8. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marmeláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/68Bn
Moje poznámka
Marmeláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/68Bn
Nejnovější recepty
Mrkvová pomazánka s vajíčkem a sýrem
Přidáno před 10 hodinami
Škvarková pomazánka s vajíčkem a okurkou
Přidáno před 11 hodinami
Pomazánka z matjesů à la losos s koprem
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí maso se sušenými rajčaty a brokolicí se smetanou
Přidáno před 18 hodinami
Nepečený borůvkový dezert
Přidáno před 20 hodinami
Vláčný kávový koláč s hruškou
Přidáno 6. 9. 2025 21:50:27
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
Frana74 před 5 hodinami
Znojemský vepřový závitek
Sahula před 6 hodinami
Kachní játra v sýrovo-česnekovém těstíčku
Sahula před 6 hodinami
Křidélka v česnekovém těstíčku
Sahula před 6 hodinami
Křidélka v pivním těstíčku s nivou
Sahula před 6 hodinami
Žampiony v sýrovo-pivním těstíčku
Sahula před 6 hodinami
Hruškové muffiny Zdeňka Pohlreicha
Meruzalka před 6 hodinami
Domácí nepečený medovník
Eva_H před 7 hodinami
Rychlé cuketové zelí
Marta262 před 7 hodinami
Kuřecí rarášky
Sahula před 8 hodinami
Tématické fráze:
vyroba marmelady,
marmeláda,
výroba domácí marmelády,
jak udělat marmeládu,
výroba domácí marmelády recepty,
rybízová marmeláda z pekárny,
rybízová marmeláda z domácí pekárny,
výroba domácí marmelády bez cukru,
výroba rybízové marmelády,
vyroba domaciho džemu,
marmeláda z třešní,
domácí výroba marmelády,
rybízová marmeláda v domácí pekárně,
rybízová marmeláda v pekárně,
domácí výroba džemů,
výroba marmelády recepty,
výroba marmelády v domácí pekárně,
želírovací cukr 4:1,
marmeláda z domácí pekárny,
marmeláda výroba
Suroviny:
ovoce,
cukr želírovací,
kyselina citronová
Komentáře (16)
(tedy v mém případě)