Postup přípravy
Krok 1: Plátky masa naklepat, osolit a obalit v hladké mouce.
Krok 2: Na rozpáleném oleji z každé strany opéci dozlatova.
Krok 3: Pak podlít vodou a nechat dusit.
Krok 4: Když je maso skoro hotové, odklopit a nechat vydusit. Přidat trochu magi na dochucení a kousek másla na zjemnění. Podáváme s bramborem a nebo bramborovou kaší a ozdobíme ovocem. Ovoce můžeme chvilku nechat přihřát u masa ale nemusíme.
Zveřejněno 19. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Přírodní řízek s broskvemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g5Wj
Moje poznámka
Přírodní řízek s broskvemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g5Wj
Nejnovější recepty
Meruňkový koláč
Přidáno před 7 hodinami
Rýže s kuřecím masem, pečenou dýní a květákem
Přidáno před 8 hodinami
Cuketové lečo s klobáskou
Přidáno před 12 hodinami
Třešňová zmrzlina s jogurtem a třešňovým toppingem
Přidáno před 14 hodinami
Pečený česnek uchovávaný v oleji
Přidáno před 17 hodinami
Krevety na víně, česneku a s rajčátky
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Petik05 před 4 hodinami
Koprová polévka s tarhoňou
lenka64892 před 5 hodinami
Záhorácký závitek
HanaS92 před 5 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
Sahula před 5 hodinami
Makronky
mares-mikulas před 7 hodinami
Pečené brambory s parmazánem
vanilj před 8 hodinami
Báječný perník
Lunaskira před 9 hodinami
Čínská "červená" polévka
Sporerova před 9 hodinami
Kefírová buchta s krémem
veronika_straka před 11 hodinami
Halušky s brynzou
Lupcina před 12 hodinami
Tématické fráze:
vepřový plátek s broskví,
kuřecí řízek s broskví,
vepřové plátky s broskví,
vepřové maso s broskví,
vepřové s broskví,
přírodní kuřecí řízek s broskví,
přírodní vepřové plátky,
přírodní kuřecí plátek s broskví,
přírodní plátek s broskví,
řízky s broskví,
vepřové palce,
přírodní řízek,
kuřecí rizky s broskvi,
vepřový palec,
přírodní maso s broskví,
vepřové na broskvích,
veprove maso s broskvemi,
vepřový řízek s broskví,
kuřecí přírodní řízek s broskví,
přírodní vepřový řízek
Suroviny:
kotleta vepřová,
olej,
máslo,
sůl,
mouka hladká,
maggi,
kompot broskvový
Komentáře (10)