Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Osvěžující rajčatový salát

Hodnocení receptu je 4,9 (19×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

finneta

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 764 kJ /
2 095 kcal
Bílkoviny31,98 g
Tuky198,67 g
Vláknina12,20 g
Cholesterol 435 mg
Sodík 3,77 g
Sůl9,00 g
Sacharidy39,80 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Nakrájíme na drobno rajčata, cibuli a salám. Krok 2: Osolíme a přidáme majolku (popř. majolku s jogurtem). Krok 3: Necháme vychladit a podáváme s celozrnným pečivem. Je to výborný lehký a osvěžující oběd v létě.

Zveřejněno 9. 7. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Y6On

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Y6On

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (8)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Takový salát dělám taky, akorát místo majonézy dávám jogurt a místo točeňáku výběrovou šunku. Je to tak ještě dietnější. :-)Každopádně dávám bodíka :yes:

mňamky,to já moc ráda a moje rodinka taky,uděluji bodík;-):-p

miluji takovéto saláty mňam :-p sýr vykrajuji formičkou na malé kytičky-ladí oku ale jinak bodík ;-) už se těším na sezónu rajčat :yes:

Všechny ale všechny rajčatové saláty na jakýkoliv způsob jsou nepřekonatelný.

Tak tento receptík dělám také, ještě přidávám tvrdý sýr na malé kostičky - do druhého dne se krásně rozleží (ten sýr je v tom velmi mňamkací),vejce natvrdo a malinkou cibulku. Někdo by řekl obyčejný recept - znám jej jen 5 let a to díky sousedovi. ;-)

Tématické fráze:
rajčatový salát, rajčatový salát recept, rajčatový salát s jogurtem, rajčatový salat s Majolkou®, rajčatove salaty, saláty z rajčat, rajčatoví salát, salát z rajčat, recept rajčatový salát, obyčejný rajčatový salát, rajcatovy salat se salamem, výborný rajčatový salát, rajcatovy salat jogurt, recept na rajčatový salát, rajčatový salát s jogurtem a salámem, salát z rajčat a jogurtu, rajčatový salát s cibulí, recept na salát z rajčat, rychlý rajčatový salát, salát z točeňáku

Suroviny:
rajče, cibule, salám točený, majolka, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu