Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 730 kJ / 2 087 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,68 g |
Tuky | 70,56 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 225 mg |
Sůl | 0,51 g |
Sacharidy | 319,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Práškový koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EQl
Moje poznámka
Práškový koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EQl
Nejnovější recepty
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno před 4 hodinami
Rybí závitek z makrely
Přidáno před 4 hodinami
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno před 4 hodinami
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno před 4 hodinami
Koláčky s tvarohem a kiwi
Přidáno před 4 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a žampiony
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Suumaa před 3 hodinami
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
Martina5672 před 3 hodinami
Dort z palačinek
Martina5672 před 3 hodinami
Řezy raffaelo
Martina5672 před 3 hodinami
Tažený štrúdl
Lenuus před 3 hodinami
Jablkový perník
collins před 5 hodinami
Přírodní kotlet s žampiony
DavidVolvo před 7 hodinami
Vepřový pörkölt s nokedli
caprioli před 8 hodinami
Zeleninová polévka s fazolemi a špenátem
Kajkajak před 10 hodinami
Barevné hranolky, pečené se žampiony
karfil@post.cz před 10 hodinami
Tématické fráze:
praskova buchta s jablky,
praskovy kolac s jablky,
práškový jablečný koláč,
kolač,
jablkovy praskovy kolac,
práškový jablkový koláč,
práškové těsto,
práškový tvarohový koláč,
wwwprask.cz,
jablečný práškový koláč,
jablečny kolač praškovy,
koláč se strouhanými jablky,
tvarohový práškový koláč,
buchta se strouhanými jablky,
prášková buchta s tvarohem,
kolač bez mleka,
proteinový dort,
www tn cz,
kolac s jablkama,
vitacit buchta
Suroviny:
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
cukr moučkový,
tuk rostlinný,
vejce,
mléko,
tuk ztužený
Komentáře (3)