Vepřový guláš IV
Šťavnaté kousky vepřového masa, pomalu dušené v bohaté cibulové omáčce, voní paprikou a dalším kořením. Tento tradiční pokrm zahřeje a zasytí, ať už ho podáváte s chlebem, knedlíkem nebo těstovinami.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 395 kJ / 811 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 130,94 g | 
| Tuky | 21,90 g | 
| Vláknina | 12,60 g | 
| Cholesterol | 240 mg | 
| Sodík | 334 mg | 
| Sůl | 0,60 g | 
| Sacharidy | 19,90 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Vepřový guláš IV
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D90k
Moje poznámka
					
				
Vepřový guláš IV
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D90k
Nejnovější recepty
	
			
	
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
Vepřový závitek s hořcicovo-slaninovou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 4 hodinami
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Čokoládový dort z čokolády
Vackovaklara312 před 3 minutami
	
			
	
Vepřová plec na houbách a na smetaně
74tomik před 10 minutami
	
			
	
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 49 minutami
	
			
	
Východňarské halušky z Porúbky od Michalovců
Merylas před 49 minutami
	
			
	
Třená buchta
Martina Veveruska před 54 minutami
	
			
	
	
Vykrajované ořechové měsíčky
@Monika před 1 hodinou
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 4 hodinami
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 6 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 6 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 7 hodinami
						Tématické fráze:
						
							vepřový guláš, 
						
						
							vepřový guláš z, 
						
						
							vepřový guláš recept, 
						
						
							vepřový guláš z plecka, 
						
						
							vepřový guláš z bůčku, 
						
						
							guláš vepřový, 
						
						
							vaříme guláš, 
						
						
							guláš z vepřového bůčku, 
						
						
							vaříme vepřový guláš, 
						
						
							recept na vepřový guláš, 
						
						
							jak uvařit vepřový guláš, 
						
						
							vepřový guláš s ryzi, 
						
						
							recept guláš, 
						
						
							nej guláš, 
						
						
							vepřovy gulaš recepty, 
						
						
							recepty na guláš vepřový, 
						
						
							recept gulas veprovy, 
						
						
							recept vepřový guláš, 
						
						
							obyčejný vepřový guláš, 
						
						
							guláš z vepřového
						
					
						Suroviny:
						
							maso vepřové, 
						
						
							cibule, 
						
						
							vývar masový, 
						
						
							paprika sušená sladká, 
						
						
							sůl, 
						
						
							pepř mletý, 
						
						
							mouka hladká, 
						
						
							olej
						
					
	
			
	
	
	
	
	
	
Komentáře (3)
Dělávám ho z plecka tak,že na kousku slaniny osmahnu 3nakrájené cibule,přidáme kostky masa,které po zatažení zasypu kořením a minutku osmažím.Přidám 300ml horké vody, nebo vývaru a v papiňáku dusím 30minut.Hrnec ochladím, otevřu, přidám 1vrchovatou lžíci hl.mouky rozmíchanou ve 200ml studené vody a vše ještě cca 10minut provařím. Pokud mám, tak dávám k masu podusit pro svěžejší chuť šťávy nakrájenou masitou papriku
Leni,máš+4
Poznámka mimo recept-dej kategorii"vepřové maso"