Vepřový guláš IV
Šťavnaté kousky vepřového masa, pomalu dušené v bohaté cibulové omáčce, voní paprikou a dalším kořením. Tento tradiční pokrm zahřeje a zasytí, ať už ho podáváte s chlebem, knedlíkem nebo těstovinami.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 395 kJ / 811 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 130,94 g | 
| Tuky | 21,90 g | 
| Vláknina | 12,60 g | 
| Cholesterol | 240 mg | 
| Sodík | 334 mg | 
| Sůl | 0,60 g | 
| Sacharidy | 19,90 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Vepřový guláš IV
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D90k
Moje poznámka
					
				
Vepřový guláš IV
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D90k
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 16 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 18 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 20 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 23 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno 3. 11. 2025 09:00:03
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 21 minutami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 31 minutami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 1 hodinou
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 2 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 2 hodinami
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 11 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 13 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 14 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 15 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 15 hodinami
						Tématické fráze:
						
							vepřový guláš, 
						
						
							vepřový guláš z, 
						
						
							vepřový guláš recept, 
						
						
							vepřový guláš z plecka, 
						
						
							vepřový guláš z bůčku, 
						
						
							guláš vepřový, 
						
						
							vaříme guláš, 
						
						
							guláš z vepřového bůčku, 
						
						
							vaříme vepřový guláš, 
						
						
							recept na vepřový guláš, 
						
						
							jak uvařit vepřový guláš, 
						
						
							vepřový guláš s ryzi, 
						
						
							recept guláš, 
						
						
							nej guláš, 
						
						
							vepřovy gulaš recepty, 
						
						
							recepty na guláš vepřový, 
						
						
							recept gulas veprovy, 
						
						
							recept vepřový guláš, 
						
						
							obyčejný vepřový guláš, 
						
						
							guláš z vepřového
						
					
						Suroviny:
						
							maso vepřové, 
						
						
							cibule, 
						
						
							vývar masový, 
						
						
							paprika sušená sladká, 
						
						
							sůl, 
						
						
							pepř mletý, 
						
						
							mouka hladká, 
						
						
							olej
						
					
	
			
	
	
	
	
	
Komentáře (3)
Dělávám ho z plecka tak,že na kousku slaniny osmahnu 3nakrájené cibule,přidáme kostky masa,které po zatažení zasypu kořením a minutku osmažím.Přidám 300ml horké vody, nebo vývaru a v papiňáku dusím 30minut.Hrnec ochladím, otevřu, přidám 1vrchovatou lžíci hl.mouky rozmíchanou ve 200ml studené vody a vše ještě cca 10minut provařím. Pokud mám, tak dávám k masu podusit pro svěžejší chuť šťávy nakrájenou masitou papriku
Leni,máš+4
Poznámka mimo recept-dej kategorii"vepřové maso"