Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 20 760 kJ / 4 962 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 88,12 g |
| Tuky | 228,93 g |
| Vláknina | 31,00 g |
| Cholesterol | 1,37 g |
| Sodík | 120 mg |
| Sůl | 0,26 g |
| Sacharidy | 600,96 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mramorový dort
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jqJl
Moje poznámka
Mramorový dort
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jqJl
Nejnovější recepty
Kuře s ořechovou náplní
Přidáno před 1 hodinou
Srnčí plec na divokém koření dělaná pomalu v troubě
Přidáno před 4 hodinami
Roláda Hurikán
Přidáno před 7 hodinami
Salát se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 16 hodinami
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno 25. 10. 2025 12:26:37
Speciální bramborový sálát
Přidáno 25. 10. 2025 12:10:25
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
Renza před 22 minutami
Domácí kynuté knedlíky s octem
bublinka.1 před 54 minutami
Dýňová polévka
spamejlik před 55 minutami
Žampionová polévka
Blazenka před 56 minutami
Domácí langoše
Sarka1234 před 1 hodinou
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
mjanickam před 1 hodinou
Brokolicová polévka
Hanous7 před 1 hodinou
Jablkový závin z listového těsta
sarah38 před 2 hodinami
Citronovo-mrkvový koláč / bábovka
Janicee před 2 hodinami
Vepřová plec po Bakoňsku
jana1974 před 2 hodinami
Tématické fráze:
mramorový korpus dortománie,
mramorový blok recept,
dort stmívání,
dorty stmívání,
mramorové těsto na dort,
mramorový dortový korpus,
mramorovej dort,
mramorový blok,
mramorovy korpus,
recepty-mramorovy korpus na dort,
mramrovy dort,
stmívání dort,
dorty-stmivani,
stmívani dorty,
jak udělat mramorový dortový korpus,
maminčiny recepty mraky,
recepty - dort,
postup mramoroveho dortu,
mramorový dort tvarohový,
mramorový pařez
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr,
máslo,
mandle sekané,
mléko,
žloutek,
kakao,
rum,
kypřící prášek
Komentáře (7)