Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 36 287 kJ / 8 673 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 133,52 g |
Tuky | 454,24 g |
Vláknina | 24,50 g |
Cholesterol | 1,78 g |
Sodík | 1,19 g |
Sůl | 3,30 g |
Sacharidy | 1 000,41 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mramorový dort s čokoládovým krémem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NOgD
Moje poznámka
Mramorový dort s čokoládovým krémem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NOgD
Nejnovější recepty
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno před 3 hodinami
Letní koláč s třešněmi
Přidáno před 4 hodinami
Domácí malinová zmrzlina
Přidáno před 4 hodinami
Tenké palačinky plněné tvarohem
Přidáno před 18 hodinami
Olivový kořen bez hnětení
Přidáno před 21 hodinami
Letní kuře z grilu s bramborami z uhlí podle šéfkuchařky z Pilsner Urquell Experience
Přidáno 7. 7. 2025 12:21
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Znojemská omáčka s vepřovým masem
Snoopy0249 před 52 minutami
Polévka s kapáním
Kajkajak před 59 minutami
Domácí sekaná
MarLen88 před 1 hodinou
Bublanina
kamila.silhanova před 1 hodinou
Vepřová bratislavská plec
Indianapi před 2 hodinami
Poctivá květáková polévka
janatka před 2 hodinami
Česnekový dresink
Nadja před 2 hodinami
Pikantní kančí krkovička
David1326 před 2 hodinami
Hrníčková bábovka
Bajdina před 2 hodinami
Kapusta zapékaná s mletým masem
Bajdina před 3 hodinami
Tématické fráze:
mramorový dort,
mramorový korpus na dort,
kapaný dort,
dort s čokoládovým krémem,
mramorový dortový korpus,
mramorový dort recept,
čokoládový dort s čokoládovým krémem,
cokoladovy krem do dortu,
mramorové těsto,
mramorové těsto na dort,
mramorový marcipán,
čokoládový krém na dort,
vánoční piškotový dort jiřiny bohdalové,
jak dlouho pect dort,
dorty s čokoládovým zdobením,
dort muf,
jak dlouho dopredu pect dort,
recept na mramorový dort,
dort mramorový,
dort jiřiny bohdalové
Suroviny:
vejce,
cukr moučkový,
cukr vanilkový,
mouka hladká,
prášek do pečiva,
olej,
voda,
kakao,
pudink čokoládový,
mléko,
čokoláda hořká,
máslo,
cukr moučkový,
cukr moučkový,
mléko sušené polotučné,
olej,
med,
tresť mandlová sladká,
voda
Komentáře (63)
Problémům s krémem se elegantně vyhnete, pokud zvolíte opačný postup: ušleháte máslo a do něj budete postupně zašlehávat pudink (nebo z mouky a mléka uvařenou kaši (M.J. Sandtnerová to vyřešila už takřka před stoletím...
Moc moc dekuji za recept a pridavam fotecky.