Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 069 kJ / 3 841 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 114,08 g |
Tuky | 61,56 g |
Vláknina | 9,60 g |
Cholesterol | 1,61 g |
Sodík | 953 mg |
Sůl | 2,06 g |
Sacharidy | 702,80 g |
Postup přípravy
Krok 1: Z této dávky těsta upečeme korpus ve tvaru srdce a ještě odebereme do dvou misek na prsa. Pak plníme pudinkovým krémem a potáhneme marcipánem.
Zveřejněno 22. 2. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Korzet
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkLw
Moje poznámka
Korzet
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkLw
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno před 18 hodinami
Rybí závitek z makrely
Přidáno před 18 hodinami
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno před 18 hodinami
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno před 18 hodinami
Koláčky s tvarohem a kiwi
Přidáno před 18 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a žampiony
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové maso na mrkvi
JitulinaK před 40 minutami
Dušené zelí
rimul@email.cz před 44 minutami
Cuketový perník
Raslik před 1 hodinou
Vepřové kostky se smetanou
Zdenislavka před 1 hodinou
Václavkový guláš (bez mouky)
Sahula před 2 hodinami
Václavkový guláš
Sahula před 2 hodinami
Krémová polévka z červené řepy
ricci před 2 hodinami
Guláš z václavek
Sahula před 2 hodinami
Kuřecí maso na medu
VerkaDvorakova před 2 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Zinockaslup před 3 hodinami
Tématické fráze:
dort korzet,
jak se dělá marcipán,
dort prsa v korzetu,
prsa z marcipánu,
dort prsa s korzetem,
korzet dort,
korzet pod prsa,
dort prsa korzet,
dorty korzet,
prsa v korzetu dort,
dorty prsa s korzetem,
dort korzet postup,
dorty prsa korzet,
marcipán dr. oetker,
žlutý korzet,
jak utvořit marcipán,
dort korzet,
van rohlíčky bez vajec,
dort prsa,
dorty korzety
Suroviny:
vejce,
cukr,
mouka polohrubá,
voda,
cukr moučkový,
mléko sušené,
voda
Komentáře (21)
Samozřejmě že ty Lidky