Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 069 kJ / 3 841 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 114,08 g |
Tuky | 61,56 g |
Vláknina | 9,60 g |
Cholesterol | 1,61 g |
Sodík | 953 mg |
Sůl | 2,06 g |
Sacharidy | 702,80 g |
Postup přípravy
Krok 1: Z této dávky těsta upečeme korpus ve tvaru srdce a ještě odebereme do dvou misek na prsa. Pak plníme pudinkovým krémem a potáhneme marcipánem.
Zveřejněno 22. 2. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Korzet
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkLw
Moje poznámka
Korzet
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkLw
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 5 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 8 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 11 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 16 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 18 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sněhový rybízový koláč
upavla před 5 hodinami
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 6 hodinami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 9 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 9 hodinami
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 10 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 11 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 11 hodinami
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 13 hodinami
Kuřecí stehna po provensálsku
E. J. K. před 14 hodinami
Tématické fráze:
dort korzet,
jak se dělá marcipán,
dort prsa v korzetu,
prsa z marcipánu,
dort prsa s korzetem,
korzet dort,
korzet pod prsa,
dort prsa korzet,
dorty korzet,
prsa v korzetu dort,
dorty prsa s korzetem,
dort korzet postup,
dorty prsa korzet,
marcipán dr. oetker,
žlutý korzet,
jak utvořit marcipán,
dort korzet,
van rohlíčky bez vajec,
dort prsa,
dorty korzety
Suroviny:
vejce,
cukr,
mouka polohrubá,
voda,
cukr moučkový,
mléko sušené,
voda
Komentáře (21)
Samozřejmě že ty Lidky