Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 254 kJ / 1 973 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 111,25 g |
Tuky | 80,68 g |
Vláknina | 9,21 g |
Cholesterol | 856 mg |
Sodík | 404 mg |
Sůl | 0,97 g |
Sacharidy | 196,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smetanové flíčky s pečeným kuřecím masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rRQK
Moje poznámka
Smetanové flíčky s pečeným kuřecím masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rRQK
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna s baby špenátem
Přidáno před 4 hodinami
Chuťovky z listového těsta
Přidáno před 6 hodinami
Vepřová plec se špenátem
Přidáno před 20 hodinami
Makovec s hruškami
Přidáno 19. 10. 2025 10:00:02
Kachna s medem a jablky
Přidáno 19. 10. 2025 08:03:01
Pomazánka z brynzy
Přidáno 18. 10. 2025 22:03:21
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená švestková povidla
Prakva před 15 minutami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
Zdenislavka před 2 hodinami
Kuře na zelí
kimlo před 2 hodinami
Snídaně "Velbloudí dech"
topsysel před 3 hodinami
Kefírové čokoládové řezy
Praevka před 4 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
sarkasj@seznam.cz před 5 hodinami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
sarkasj@seznam.cz před 5 hodinami
Houbové ragú s těstovinami
VerkaDvorakova před 5 hodinami
Dobrá frankfurtská polévka
Jan Nemec před 15 hodinami
Pivovarská bašta
oopicka před 16 hodinami
Tématické fráze:
co s pečeným kuřetem,
co se zbytky pečeného kuřete,
zbytky pečeného kuřete,
zbytky kuřete,
zbytky pečeného masa,
flíčky,
zbytky kuřecího masa,
co s pečeným masem,
co se zbytkem kuřete,
zbytky pečeného kuřecího masa - co s tím,
co se zbytkem pečeného kuřete,
zbytek peceného kurete,
pokrmy z pečeného kuřete,
co se zbytky kuřete,
co se zbytky pečeného masa,
co z pečeného kuřete,
zbytek pečeného masa,
recepty z pečeného masa,
recepty z pečeného kuřete,
recepty z pečeneho kuřecího masa
Suroviny:
maso kuřecí,
flíčky,
cibulka zelená,
česnek,
koření francouzské brambory,
vejce,
smetana ke šlehání
Komentáře (18)
Ale máte pravdu, podle mě je to zatím jeden z nejlepších a nejchutnějších způsobů konzumace zbylého pečeného masíčka...
Děkuju moc za komentíky a body...
Elizo a Výbušná - můj muž měl z francouzkých brambor podobnou fóbii - to dělají ty školní jídelny
Tím se dostávám k tomu, co jsem chtěla napsat Výbušné - stejný poměr k zapékaným jídlům jako tvůj muž měl i můj syn, dokud neochutnal zapečeninu s Kotányi směsí (tuším, že tenkrát to byly brambory se slaninou) a pak si ji dokonce vyžádal, když přivedl kamarády na večeři...
Všem tuto směs doporučuji, pokud ji vidím (nebývá na pultech zas tak často), kupuji ji raději do zásoby, hodí se právě pro výše uvedené příležitosti...