Suroviny pro 1
asi 6 porcí
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 371 kJ / 1 284 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 146,00 g |
Tuky | 64,62 g |
Vláknina | 10,00 g |
Cholesterol | 1,02 g |
Sodík | 1,59 g |
Sůl | 3,63 g |
Sacharidy | 26,90 g |
Postup přípravy
Krok 1: Nejprve orestujeme na oleji nebo na sádle drobně nakrájenou cibuli.
Krok 2: K ní přidáme maso nakrájené na kostičky, osolíme a opepříme.
Krok 3: Salám a okurky nakrájíme na kostičky, párek na kolečka a vše přidáme do hrnce k masu.
Krok 4: Vmícháme plnotučnou hořčici, zalijeme vodou a vaříme téměř do změknutí masa.
Krok 5: Zahustíme záklechtkou z vody a trochy polohrubé mouky a necháme ještě dobře provařit. V závěru přihodíme i na kostky nakrájená vejce.
Krok 6: Příloha: knedle, těstoviny apod.
Zveřejněno 25. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychloptáčci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VvAW
Moje poznámka
Rychloptáčci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VvAW
Nejnovější recepty
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 3 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 5 hodinami
Dortíčky s hroznovým vínem a rybízem
Přidáno před 8 hodinami
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 8 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 8 hodinami
Pomerančový pohár
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
y.klimova před 1 hodinou
Sýrová tortilla à la garlic bread
Alzbetina Prk. před 2 hodinami
Zapečený špenát
chocho před 4 hodinami
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 5 hodinami
Domácí rizoto
MarketaAn před 5 hodinami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 6 hodinami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 8 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 9 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 10 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 10 hodinami
Tématické fráze:
rozstřelený ptáček,
rozstřelený španělský ptáček,
rozlétané ptáčky,
rozlítaní ptaci,
rozlítaný španělský ptáček z vepřového,
rozlitane ptacky,
rozstřelení ptáčci,
rozlítaní ptáčci,
rozlitany ptaci,
omáčka rozlítaní ptáci,
rozstrelene ptacky,
kuchařská pohotovost španělský ptáček,
recept na rozletáné ptáčky,
rozlítaný španělský ptáček recepty,
rozlítaný ptáček,
hovězí rozlítaný ptáčky,
roztřelený ptáček,
španělské ptáčky pro začátečníky,
rozlítaný španělský ptáček,
rozlítaný ptáčci
Suroviny:
maso vepřové,
cibule,
olej,
sůl,
pepř,
hořčice plnotučná,
vejce,
okurky sterilované,
párky,
salám
Komentáře (7)