Suroviny
Porce: 40 - 45 ks
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 143 kJ / 34 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 0,17 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 6,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Konzervu tuňáka otevřeme(ne úplně)a necháme vytéci šťávu z tuňáka.(co možná všechnu !!) , vkloíme a vidličkou rozrušíme kousky.
Krok 2: Na tuto hmotu nastrouháme(na jemném struhadle) stejné, ale i větší množství čerstvého celeru.
Krok 3: Přidáme na jemno nakrájenou cibuli a přidáme žlutou naši hořčici.
Krok 4: Vše dobře promícháme a případně trochu osolíme a opepříme.
Krok 5: Vmícháme kvalitní majonézu a necháme v chladu alespoň 2 hod odležet(je to důležité). Použijeme na clebíčky nebo chuťovky.
Zveřejněno 20. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chuťovky z tuňáka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oZnA
Moje poznámka
Chuťovky z tuňáka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oZnA
Nejnovější recepty
Tuňákový tatarák s avokádovým pyré podle Marka Raditsche
Přidáno před 3 hodinami
Slepované linecké cukroví podle cukráře Skály
Přidáno před 4 hodinami
Jablečné koláčky z listového těsta
Přidáno před 5 hodinami
Špaldové rohlíčky
Přidáno před 13 hodinami
Oříškové oválky
Přidáno před 16 hodinami
Americké lívance s javorovým sirupem
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramboračka
oldlhot před 20 minutami
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
Suumaa před 32 minutami
Kuřecí maso na kari s rýží a zeleninou
Danousek před 46 minutami
Pomazánka z vepřovky s vejcem
Vladex před 51 minutami
Dršťková polévka z hlívy ústřičné
jaroslavsotak1 před 1 hodinou
Vaječný likér 8x jinak
KristaO před 1 hodinou
Domácí utopenci
mmmMichal před 13 hodinami
Rychlá rajská omáčka
vladhn před 14 hodinami
Červená polévka s pohankou
Bretik před 15 hodinami
Kokosové cukroví ze strojku
dejvi01 před 16 hodinami
Tématické fráze:
čerstvý tuňák recepty,
chuťovky,
syrový tuňák,
chuťovky s tuňákem,
tuňák ve vlastní šťávě recepty,
zdobení chuťovek,
co z tunáka,
recepty z čerstvého tunáka,
čerstvý tuňák recept,
pomazánky na chuťovky,
tuňák čerstvý recept,
chutovky recepty,
jednohubky z tunáka,
tunák ve vlastní štávě recept,
tuňákové chuťovky,
čerstvý tuňák,
tuňák syrový,
syrový tuňák recepty,
co z tuňáka ve vlastní štávě,
recept na tunaka
Suroviny:
tuňák ve vlastní šťávě,
cibule,
celer,
hořčice plnotučná,
majonéza,
pepř,
sůl,
citron
Komentáře (12)