Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 618 kJ / 626 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 124,76 g |
Tuky | 5,58 g |
Vláknina | 12,94 g |
Cholesterol | 275 mg |
Sodík | 299 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 13,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 8. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí maso se žampióny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YE5K
Moje poznámka
Kuřecí maso se žampióny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YE5K
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno před 5 hodinami
Bramborové chipsy z HF
Přidáno před 8 hodinami
Grilovací marináda s polotmavým pivem
Přidáno před 16 hodinami
Kachní játra s uzeným bůčkem na bílém víně
Přidáno před 16 hodinami
Rychlé třešňové řezy v remosce
Přidáno před 20 hodinami
Losos na másle s česnekem, špenátem a houbami ve smetanové omáčce
Přidáno 12. 6. 2025 12:58
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svíčková na smetaně
Radka.cvoligova@gmail.com před 1 hodinou
Svíčková na smetaně
Radka.cvoligova@gmail.com před 1 hodinou
Bramboračka
Kajkajak před 2 hodinami
Podmáslová buchta s jahodami a křupavou drobenkou
Ivicivi před 3 hodinami
Grilované krevety
Fitulka před 4 hodinami
Smažený sýr "bez smažení"
Fitulka před 4 hodinami
Masové koule na žampionech
Fitulka před 5 hodinami
Vepřové plátky na kmíně s rýží
Standby před 5 hodinami
Žampiónová polévka
Janysekm před 6 hodinami
Tématické fráze:
kureci se zampiony,
kuřečí na žampiónech,
kuřecí maso na žampionech,
kuřecí maso na žampionech se smetanou,
maso na žampionech,
kuřecí na žampionech se smetanou,
kuřecí maso,
kuřecí žampiony,
kureci maso se zampionama,
kuřecí s žampióny,
kuřecí prsa na žampiónech,
kureci na žampiony,
kuřecí maso s žampionama,
recepty kuřecí maso,
kuřecí se žampionama,
kuřecí a žampiony,
zampiony s kurecim masem,
kuřecí mas se se žampiony,
recepty z kuřecího masa,
kuřečí maso recepty
Suroviny:
prsa kuřecí,
žampióny,
pórek,
arašídy,
sůl,
pepř mletý,
česnek,
omáčka sojová,
olej olivový
Komentáře (9)
No, já bych se v tom až tak nerochnila, co vy můžete vědět o tom příteli, že
Mě spíše zaujalo v rcp "...oříšky a zalijeme je horkou vodou a necháme chvíli odležet, aby změkly." Obvykle se buráky naopak upravují tak, že aby v jídle byly chrumkavé
A formulace "Ještě chvíli za stálého míchání opékáme až je maso měkké. " také nepatří k těm nejšťastnějším. Ta "chvíle" je podle množství masa (krájeného na nudličky) do dvou minut
Přidala jsem navíc jednu čili papričku a půlku cibule. I bez oříšků chrochtal blahem, ale s nima by to asi bylo ještě lepší.