Postup přípravy
Zveřejněno 9. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vinná klobása pikantní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jYWv
Moje poznámka
Vinná klobása pikantní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jYWv
Nejnovější recepty
Proteinový sendvič s čokoládovým cottage
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí křupky z HF
Přidáno před 11 hodinami
Rychlý borůvkový koláč
Přidáno před 14 hodinami
Letní dort s tvarohem
Přidáno před 15 hodinami
Rychlé řezy se zakysankou a ovocem
Přidáno před 15 hodinami
Listové koláčky s krémovou náplní a džemem
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rybí filé v zelenině
busy_dad před 1 hodinou
Zeleninový salát s jogurtovým dresingem
TondaJ před 4 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
Noumik před 4 hodinami
Grilovaná krkovička
Merylas před 6 hodinami
Pomazánka z pečeného vepřového masa
RendaAda před 6 hodinami
Pastýřský koláč s jehněčím nebo hovězím masem
NellaGW před 7 hodinami
Kachní stehna na žampionech
Leren před 7 hodinami
Fofr broskvový koláč
Jannybar před 7 hodinami
Krémové těstoviny s kuřecím masem
AndreaAbb před 8 hodinami
Pistáciový rychlý dort
Mart1neek před 8 hodinami
Tématické fráze:
vinná klobása,
vinná klobása recept,
klobásy recepty,
vinné klobásy,
recept vinná klobása,
pikantní klobásy,
klobása,
vinná klobása recepty,
recepty vinná klobása,
recept na klobásy,
vinné klobásy recept,
výroba vinné klobásy,
vinná klobása trochu jinak,
vinná klobása cena,
jak se dela vinna klobasa,
recept na vinne klobasy,
recept na vinnou klobásu,
víroba vinné klobásy,
recepty na vinnou klobásu,
recepty z vinné klobásy
Suroviny:
klobása vinná,
cibulka jarní,
hořčice kremžská,
koření
Komentáře (16)
pepř je zde, byl k mání v albertu, nevzpomínám si přesně na částku, tuším kolem 20kč. Brala jsem více lahviček, vždy koupí ten, kdo na něj narazí a dělíme se:) Je pikantní, nepálí, trochu sladkolyselé chuti. Mnoho pokrmů krásně doladí, netřeba vařit, staří přidat pár kapek v závěru. S kremžskou hořčicí si doslova "libuje" :) Zas frčím něco dělat, hodně prima nápadů v kuchyni všem