Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hermelín se směsí cuket a žampionů

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Lucasinka Lucasinka

Snadný

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 990 kJ /
715 kcal
Bílkoviny50,75 g
Tuky47,08 g
Vláknina9,92 g
Cholesterol 167 mg
Sodík 2,28 g
Sůl6,00 g
Sacharidy20,07 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Hermelíny na vrchu nařízneme a dáme na zhruba 10 minut do trouby vyhřáté na 200°C. Krok 2: Cukety škrabkou "pokrájíme" na tenké plátky a ty vhodíme na rozpálený olej, do kterého jsme dali stroužky česneku, aby jej provoněl. Krok 3: Očistíme žampiony, pokrájíme na čtvrtky a přidáme k cuketám. Krok 4: Rychlé osmahneme, zacákneme trochou sójové omáčky a přendáme na talíř a doprostřed dáme teplý hermelín.

Zveřejněno 25. 4. 2010

Poznámka autorky Lucasinka

Recept je z poradu Kluci v akci z dilu Fit rodinka, kde ovsem nebyl pouzit cesnek a sojova omacka.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nRpl

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nRpl

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
zapečená cuketa kluci v akci, recepty na žampiony kluci v akci, plněné žampiony kluci v akci, plněné žampiony kluci v akci, cuketa a hermelin, cuketa kluci v akci, jídla ze žampionů, kluci v akci cuketa, cuketa v akci, cuketa s hermelínem, hermelin fit, cuketa a žampiony, jídla z žampionů, cuketa hermelín, nakládaný hermelín kluci v akci, fit recepty hermelín, zapečené cukety kluci v akci, cuketa recepty kluci v akci, kluci v akci cukety, žampiony cuketa

Suroviny:
sýr hermelín, cuketa, žampióny, česnek, olej, omáčka sojová

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu