Postup přípravy
Krok 1: Brambory oloupeme, umyjeme a nakrájíme na plátky (kolečka).
Krok 2: Obalíme v hladké mouce, potom v osoleném a opepřeném rozkvedlaném vejci a nakonec ve strouhance. Klasický trojobal jako u řízků.
Krok 3: Rozehřejeme olej na pánvi a osmažíme po obou stranách. Dáme na talíře a podáváme.
Zveřejněno 19. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brambůrky jako řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NOw6
Moje poznámka
Brambůrky jako řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NOw6
Nejnovější recepty
Pražma královská v solné krustě podle Marka Raditsche
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí karbanátky se sýrem a slaninou
Přidáno před 8 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Přidáno před 14 hodinami
Kapřík podle pánů z Rožmberka s bramborami
Přidáno před 16 hodinami
Losos na pomerančích z pánve
Přidáno před 17 hodinami
Pomazánky na jednohubky
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová panenka se švestkama
lumir.pecka před 1 hodinou
Koprová omáčka
oswaldjan23 před 2 hodinami
Dokonalá zelňačka
pazderka83 před 2 hodinami
Zadělávaný hrášek/prívarok
bobnak před 10 hodinami
Hospodský guláš podle ČSN
Fanus před 13 hodinami
Kynutý jablečný závin
Rosnicka710 před 13 hodinami
Linecké cukroví
Evellinka před 15 hodinami
Květákový mozeček
radekfiala před 15 hodinami
Staročeská pučálka
Iricek před 15 hodinami
Hovězí plátky ve vlastní šťávě
Klar98 před 16 hodinami
Tématické fráze:
rizky v bramburkach,
brambůrky hodnocení,
brambory jako řízek,
řízek v brambůrkách,
řízky brambůrky,
kureci rizky v bramburkach,
strouhanka z brambůrek,
řízky s bramburkama,
řízky v brambůrcích,
trojobal s brambůrky,
příloha brambůrky,
brambůrky,
řízky z brambůrek,
rizek obaleny v bramburkach,
brambory jako řízky,
strouhánka s bramburek,
řízky za studena,
islandský řízek,
strouhanka z bramburku,
řízek z bramburek
Suroviny:
brambory,
mouka hladká,
vejce,
strouhanka,
sůl,
pepř
Komentáře (11)