Postup přípravy
Krok 1: Nejdříve si namočíme hrstku řasy Hijiki do misky s vodou(na 10 minut). Kysané zelí dáme do hrnce, přidáme kmín,trošičku soli a cukr. Podlijeme hrnkem vody, přidáme bujon a dáme vařit.
Krok 2: Po změknutí zelí přidáme řasu i s vodou, ve které se máčela. Chvilku zavaříme a přidáme na kostky nakrájeného Šmakouna. Společně prohřejeme a zahustíme Gustinem rozpuštěným v trošce vody.
Zveřejněno 9. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šmaky zelňačka s řasou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8M4L
Moje poznámka
Šmaky zelňačka s řasou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8M4L
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 3 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 15 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 16 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Křehký koláč s nektarinkami
MajdaTrajda před 7 minutami
Žampionový krém
blanka12 před 17 minutami
Meruňkový koláč
jalamo před 1 hodinou
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 2 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Amona před 3 hodinami
Rýžový nákyp s broskvemi
Yennefer1 před 4 hodinami
Jahodové muffins
kahus308 před 4 hodinami
Švestkové kuličky z tofu
Ivanka Rohacova před 6 hodinami
Rychlé kuřecí rizoto pro začátečníky
Kohoutova před 6 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 12 hodinami
Tématické fráze:
smaky,
šmaky recepty,
beztukova dieta,
smaky recept,
beztukova dieta recepty,
recepty na šmaky,
dietní kuře na paprice,
recept na smaky,
recepty ze šmaky,
dietní na paprice,
šmakky,
zelnáčka ze šmakounu,
recepty se šmaky,
dietní zelňačka,
recepty s rasou,
recepty smaky,
zelnačka kysaného zelí,
"kysané zelí" gustin,
dia zelnacka,
šmak nudle
Suroviny:
zelí kysané,
šmakoun,
kmín celý,
sůl,
cukr hnědý,
bujón,
hijiki řasa,
gustin
Komentáře (7)