Postup přípravy
Zveřejněno 26. 7. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí steak s rozmarýnem a grilovanými brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OPjR
Moje poznámka
Hovězí steak s rozmarýnem a grilovanými brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OPjR
Nejnovější recepty
Tarhoňa s restovanou zeleninou
Přidáno před 1 hodinou
Smetanová polévka s květákem a kořenovou zeleninou
Přidáno před 10 hodinami
Cukeťák
Přidáno před 12 hodinami
Korejský salát z okurek
Přidáno 17. 7. 2025 14:06:48
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno 17. 7. 2025 12:21:38
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno 17. 7. 2025 07:54:17
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kure pecene
raelggg před 5 minutami
Jablečná bábovka
stepankovasarka před 24 minutami
Tortilly z přebytkového kvásku
kucharicek14 před 58 minutami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
mariannamahrik před 2 hodinami
Cuketový perník
ZuzkaBob před 2 hodinami
Těstoviny se sýrovou omáčkou s houbami
lukasek.sarka.ladik před 4 hodinami
Panenkové medailonky dušené na špeku a cibuli
Debackey před 6 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Terrana před 6 hodinami
Koprová polévka
Kajkajak před 6 hodinami
Bublanina
veronika812 před 7 hodinami
Tématické fráze:
hovězí zadní recept,
hovězí steak,
hovězí zadní steak,
hovězí steak recept,
hovězí zadní steak na pánvi,
steak z hovězího zadního recept,
hovězí steak ze zadního,
hovězí zadní steak recept,
hovězí zadní,
steak z hovězího zadního,
steak hovezi zadni,
nejlepší recept na hovězí steak,
recept hovězí steak,
zadní hovězí steak,
hovězí steaky nejlepší recepty,
steakove brambory,
steak ze zadniho hoveziho,
hovězí zadni steak recepty,
zadní hovězí steak recept,
hovězí zadní na gril
Suroviny:
hovězí zadní,
brambory,
rozmarýn,
sůl,
pepř,
olej olivový,
zelenina
Komentáře (27)
poradte mi co jsem udelal špatně,diky
Neméně - 2x už se slušně upozorňovalo..
Vy ste tady vážně \"topíková\" sebranka
To si mám vyrobit z těch brambor? Nebo z rozmarýnu?
Klarisko, no ten je přesně pro mě - něco mezi krvavým a mediem - nádhera
Takže, správný steak nemusí být jen ze svíčkové. Steak má být na řezu mramorovaný tukem, na suché pánvi se mastí sám.
Které maso? Toť otázka, v zásadě platí, že čím víc k zadku zvířete, tím je maso libovější - a tužší, úplně nejlepší je hřbet. Neznám bohužel české názvy takhle z hlavy, podívejte se sem: http://drobek.eml.cc/vsechno/druhy.htm, je to ze "steakologie" z mé grilovací kuchařky.