Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 796 kJ / 1 146 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 120,24 g |
| Tuky | 30,93 g |
| Vláknina | 14,92 g |
| Cholesterol | 710 mg |
| Sodík | 418 mg |
| Sůl | 0,82 g |
| Sacharidy | 90,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Oblečené panenky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vZvV
Moje poznámka
Oblečené panenky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vZvV
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 12 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 12 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 12 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 12 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 13 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 14 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 14 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 15 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 15 hodinami
Tématické fráze:
recepty z vepřové panenky,
recepty z panenky,
co uvařit z vepřové panenky,
vepřová panenka recepty,
recept panenka,
panenka recept,
recept na panenku,
panenka v bramboráku,
vepřová panenka,
vepřové maso recepty,
panenka recepty,
panenka maso,
recepty na panenku,
vepřová panenka v bramboráku,
co uvařit z panenky,
jak uvařit panenku,
recept z panenky,
jak uvarit veprovou panenku,
uvarit panenku,
veprove recepty
Suroviny:
panenka vepřová,
brambory,
vejce,
česnek,
mouka hladká,
majoránka,
pepř,
sůl,
olej
Komentáře (19)
Bodík
Je to moc dobré, ovšem Líza mi vyčetla, proč prý je tam to maso, že jsem úplně zkazila bramborák...