Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 22 382 kJ / 5 350 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 83,95 g |
| Tuky | 302,03 g |
| Vláknina | 7,40 g |
| Cholesterol | 3,01 g |
| Sodík | 769 mg |
| Sůl | 2,38 g |
| Sacharidy | 508,93 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Obliž prst II.
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oylN
Moje poznámka
Obliž prst II.
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oylN
Nejnovější recepty
Hermelín pečený v troubě
Přidáno před 5 hodinami
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 9 hodinami
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 10 hodinami
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 11 hodinami
Vepřový závitek s hořcicovo-slaninovou omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nebeský koláč
Janja před 4 hodinami
Domácí kmínový chleba
BarboraEis před 5 hodinami
Jogurtový dip s česnekem
Kajkajak před 6 hodinami
Pizza šneky
Kajkajak před 6 hodinami
Mléčná polévka
Kajkajak před 6 hodinami
Květáková omáčka Alfredo
adelaku před 7 hodinami
Kysané zelí zahuštěné - rychlé a jednoduché
DavidVolvo před 7 hodinami
Čokoládový dort z čokolády
Vackovaklara312 před 8 hodinami
Vepřová plec na houbách a na smetaně
74tomik před 8 hodinami
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 8 hodinami
Tématické fráze:
obliz prst,
oblíž prst recept,
obliž prsty,
recept obliž prst,
recept na oblíž prst,
buchta hory doly,
buchta obliz prst,
moucnik obliz prst,
hory doly recept,
oblis prst,
rezy obliz prst,
recepty obliž prst,
moučník hory doly,
obliž si prst,
sníh šlehaný nad parou,
obliž prst recepty,
recept hory doly,
obliš prsty,
top recepty obliz prst,
obliž
Suroviny:
vejce,
cukr krystal,
mouka polohrubá,
kakao,
prášek do pečiva,
olej,
mléko,
mouka hladká,
žloutek,
cukr vanilkový,
máslo,
rum,
cukr krystal,
čokoláda
Komentáře (5)