Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 624 kJ / 2 539 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,40 g |
Tuky | 274,80 g |
Vláknina | 0,60 g |
Cholesterol | 210 mg |
Sodík | 5,02 g |
Sůl | 12,54 g |
Sacharidy | 4,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 12. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Anglická pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/koj6
Moje poznámka
Anglická pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/koj6
Nejnovější recepty
Košíčky s třešněmi
Přidáno před 18 hodinami
Pohár s třešněmi à la tiramisu
Přidáno před 18 hodinami
Jahodovo-jogurtový pohár
Přidáno před 18 hodinami
Tarhoňa se zeleninovou omáčkou s tuňákem
Přidáno před 21 hodinami
Rychlý litý koláč s třešněmi a drobenkou
Přidáno před 23 hodinami
Fazole podle Gabči
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Třená bublanina s třešněmi
Moanka před 1 hodinou
Pravý vepřový guláš
Tomas1976 před 1 hodinou
Brusinky z rybízu
Vlasti80 před 3 hodinami
Marmeláda z červeného rybízu
Vlasti80 před 3 hodinami
Květák z horkovzdušné fritézy
Radka61 před 4 hodinami
Tvarohová bublanina
JanaK24 před 5 hodinami
Kedlubnový salát s mrkví
Mamma před 5 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Zsuzsu1 před 16 hodinami
Rýžová polévka pro začátečníky
Jan Nemec před 16 hodinami
Banánový chléb (Banana bread)
Lunaskira před 17 hodinami
Tématické fráze:
pomazanka z anglicke slaniny,
pomazanky,
anglicka pomazanka,
pomazánky recepty,
pomazánka z anglické,
pomazánka,
tipy na pomazánky,
pomazánka ze slaniny,
pomazánka anglická slanina,
pomazanka z anglicky slaniny,
nové pomazánky,
anglicke pomazanky,
anglická slanina pomazánka,
slanina pomazánka,
anglická slanina recept,
tipy na pomazánku,
anglická slanina v receptech,
pomazanka s anglicky slaniny,
pomazánka s anglické slaniny,
pomazanka s anglickou slaninou
Suroviny:
slanina anglická,
tuk rostlinný,
hořčice plnotučná,
mléko
Komentáře (23)
Za pomazánku dávám 5.bod., vždycky se hodí
Jen dotaz - proč to vřelé mléko?