Suroviny pro 1 kus
1kus
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 238 kJ / 2 208 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,87 g |
Tuky | 42,78 g |
Vláknina | 22,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,21 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 381,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chléb s červenou paprikou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3wWA
Moje poznámka
Chléb s červenou paprikou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3wWA
Nejnovější recepty
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno před 12 hodinami
Marinovaný grilovaný kapr
Přidáno před 12 hodinami
Grilovaná chobotnice
Přidáno před 12 hodinami
Šafránové špízy (šiškebab) na grilu
Přidáno před 12 hodinami
Grilovaná hovězí žebra low&slow
Přidáno před 12 hodinami
Philly cheesesteak
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Výborná bábovka se zakysanou smetanou
chillator před 1 hodinou
Brownies z červené řepy
EvaCh před 1 hodinou
Kynuté knedlíky - meruňkové s tvarohem
Cikitaka před 8 hodinami
Meruňkový koláč s drobenkou
zackovam před 9 hodinami
Pomazánka z červené řepy na způsob tataráku
dvinsky před 9 hodinami
Kuře na paprice s hráškem
Aknytsirk před 10 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Sonisko před 11 hodinami
Cukeťák na plechu
Kacenka1981 před 11 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
veeronica12 před 12 hodinami
Růžičky s tvarohovou náplní
Mizera před 12 hodinami
Tématické fráze:
domácí pekárna recepty,
recepty domaci pekarna chleba,
chleb s domaci pekarny s paprikou,
domácí chleba s paprikou,
pekárna recepty,
recepty domácí pekárna,
chleb s,
jak ozdobit chleba rajčaty a paprikou,
co s červenou paprikou,
domácí pekárna červená,
domácí pekárna - chleba - recepty,
recepty chléb do domácí pekárny,
chleba z domácí pekárny recepty
Suroviny:
voda,
sůl,
olej,
mouka hladká,
mouka celozrnná,
droždí čerstvé,
paprika čerstvá červená,
šalvěj sušená
Komentáře (4)
Bez ohľadu na druh chleba dodržujem poradie : voda ( alebo mlieko, keď je to koláč ), soľ, olej, potom múky, navrch droždie a prípadné korenie - kmín, semená a pod.