Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 693 kJ / 2 795 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,08 g |
Tuky | 173,83 g |
Vláknina | 10,50 g |
Cholesterol | 723 mg |
Sodík | 84 mg |
Sůl | 0,51 g |
Sacharidy | 262,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 12. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šlehačkové cukroví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lp77
Moje poznámka
Šlehačkové cukroví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lp77
Nejnovější recepty
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 1 hodinou
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 2 hodinami
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 2 hodinami
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 12 hodinami
Skořicové podkovy
Přidáno před 21 hodinami
Jedlé balíky slámy
Přidáno 22. 10. 2025 06:20:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dušená mrkev
Tajemnost před 35 minutami
Poctivá květáková polévka
oligarda před 37 minutami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
TommyKoci před 38 minutami
Kuřecí prsíčka s kokosovým mlékem a kari (Kuřecí na kari)
TommyKoci před 45 minutami
Výborná bábovka se zakysanou smetanou
KytkaS před 1 hodinou
Dýňová polévka
BublinaF před 1 hodinou
Brokolicová polévka
Gothaj před 2 hodinami
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
Janiina před 2 hodinami
Pečená dýně
Agliooglio před 2 hodinami
Tématické fráze:
šlehačkové cukroví,
šlehačkové pečivo,
slehackove vanocni cukrovi,
šlehačkové vánoční pečivo,
podvodnice cukroví recept,
vánoční cukroví,
recept na šlehačkové cukroví,
šlehačkové cukroví z polohrubé mouky,
vanocni cukrovi z polohrube mouky,
šlehačkové cukroví foto,
vánoční pečivo šlehačkové,
vanocni šlehačkové cukroví,
masarykovo oblíbené cukroví,
vyfouklé žloutkové cukroví,
šlehačkové pečivo recept,
šlehačkovi pečivo,
slehackovy pecivo,
šlehačkkové cukroví,
vánoční šlehačkové pečivo,
recepty na cukroví
Suroviny:
mouka polohrubá,
máslo,
šlehačka,
prášek do pečiva,
žloutek,
cukr vanilkový
Komentáře (4)