Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapekaná kapusta s uzeninou

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 570 kJ /
1 809 kcal
Bílkoviny65,22 g
Tuky41,25 g
Vláknina26,80 g
Cholesterol 819 mg
Sodík 946 mg
Sůl1,89 g
Sacharidy282,10 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cibuľu opražíme na oleji, pridáme rascu, čierne korenie a pokrájaný kel. Podlejeme troškou vody, podusíme asi 10 minút na miernom ohni. Krok 2: Na oleji opražíme ryžu, osolíme, pridáme kari a zalejeme vodou. Udusíme do mäkka. Potom vmiešame kukuricu. Do pekáčika dáme polovicu kelu, na to navrstvíme ryžu, pokrájanú klobásu a prikryjeme druhou časťou kelu. Krok 3: Rozšľaháme smotanu s mliekom a vajcami, zalejeme kel a pečieme prikryté v rúre asi 30 minút.

Zveřejněno 15. 1. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vjrX

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vjrX

Marie

Komentáře (9)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Tak jsem se již nějakou dobu chystala na tenhle recept,který mi přišel zajímavý.Jen jsem měla trošku obavy ze spojení kapusty a rýže - že to bude plané.Výsledek mne ale mile překvapil :-p Do rýže jsem nepřidávala kari (měla jsem zbytek rýže z předešlého oběda),ale na závěr jsem ještě zasypala sýrem a bylo to moc dobré :-p Kapusta slaďoučká,do toho klobáska a sýr.Určitě zopakuji ;-) Posílám bod i foto :yes:

Díky za fotku Pájinka, napapané sme, teraz už len mamauty :-D:-D:-D:-D:-D

Teri,tohle už mám vyzkoušené a můžu jen a jen doporučit.Je to výtečné.Jen nedávám kari,ale místo něho česnek.Přidala jsem fotku.:yes::yes:

Pavluš dojeď;-)uděláme si společně:-))já také je pro sebe:-Dale tady +3:yes::-p

Terezko, to vypadá pěkně. Někdy si tuto dobrůtku uvařím (až budu sama doma). Kapustu doma zbožňuji jen já. :yes: +2 :-K

Tématické fráze:
zapékaná kapusta, zapečená kapusta s uzeným, recepty z kapusty, kapusta recepty, kapusta s uzeným, kapusta recept, uzené v kapustě, zapekaná kapuska, zapekaná kapuska, překládaná kapusta, kapusta a uzené, kapusta uzené, obed z kapusty, recepty kapusta s uzeným, recepty kel, kel recept, kapusta, kel s uzeninou, obedy s kapusty, kapusta z uzeným

Suroviny:
kapusta, rýže, sůl, cibule, olej, klobása, kmín celý, pepř, koření kari, kukuřice, smetana zakysaná, mléko, vejce

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu