Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 590 kJ / 1 575 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,98 g |
Tuky | 168,17 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 140 mg |
Sodík | 3,21 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 6,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí filé na anglické slanině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lv5r
Moje poznámka
Rybí filé na anglické slanině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lv5r
Nejnovější recepty
Koláč s rybízem, muchovníkem a drobenkou
Přidáno před 6 hodinami
Vepřové plátky pečeně v pikantní směsi
Přidáno před 6 hodinami
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno 12. 7. 2025 18:41:50
Makový dortík
Přidáno 12. 7. 2025 18:37:15
Grilované maso v černém pivu
Přidáno 12. 7. 2025 18:29:14
Ledvinky na špeku
Přidáno 12. 7. 2025 18:23:50
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Farmářská krkovička v cibuli a pivu
Hanka004 před 1 hodinou
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
karinpekarkova před 2 hodinami
Cuketový moučník s jablky
svidrnochovas@seznam.cz před 2 hodinami
Rebarborový koláč
kacaba10 před 2 hodinami
Kedlubnové zelí
jana100 před 3 hodinami
Pomazánka z míchaných vajíček s Hermelínem
mertice před 3 hodinami
Vepřová plec na ajvaru
mertice před 5 hodinami
Karamel
Kristynanelly před 7 hodinami
Borůvkový táč
PavelR před 7 hodinami
Meruňkový koláč
Majkas před 8 hodinami
Tématické fráze:
rybí filé,
rybi file se slaninou,
file na slanině,
rybí filé recepty,
rybí filé s anglickou slaninou,
rybí file na slanině,
filé recepty,
anglická slanina v receptech,
pečeme rybí filet na stupnů,
filé slanina,
file s anglickou,
file s anglickou slaninou,
rybí filé recept,
file po cikansku,
rychlý a dobrý recept s rybím filé,
rybí filety recept,
recepty z rybího file,
rybí ilé se anglickou slaninou,
jak pripravit zmrzle filety,
rybi file se slaninoz
Suroviny:
filet rybí,
slanina anglická,
máslo,
sůl,
pepř,
kmín celý,
cibule,
koření grilovací,
koření na ryby
Komentáře (33)
určitě máte už vyzkoušeno, ale přesto mám na Vás dotaz. Pokud dáváte filé zmrazené, nebude se spíše dusit, než zapékat. Určitě zmražená rybička pustí spoustu vody. Děkuji za radu.