Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 975 kJ / 2 384 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 147,88 g |
Tuky | 114,37 g |
Vláknina | 31,20 g |
Cholesterol | 460 mg |
Sodík | 5,91 g |
Sůl | 14,60 g |
Sacharidy | 176,40 g |
Postup přípravy
Podáváme se zeleninovým salátem.
Zveřejněno 12. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové, zelí a kroupy - variace na estonské kapsad mugli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rE7W
Moje poznámka
Vepřové, zelí a kroupy - variace na estonské kapsad mugli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rE7W
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno před 18 hodinami
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno před 18 hodinami
Flíčky s lesními houbami
Přidáno před 18 hodinami
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno 3. 9. 2025 14:12:01
Cuketový sachr
Přidáno 3. 9. 2025 12:00:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Gnocchi Pomodori
Jan Nemec před 1 hodinou
Mleté maso s kolínky
MichalRaby před 3 hodinami
Výborná houbová omáčka
Sahula před 3 hodinami
Buchtičky s krémem
polednovakaterina18 před 4 hodinami
Kuřecí maso ve sladké chilli omáčce
AlienX před 5 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
iveta.kroul před 5 hodinami
Fazolový salát s feferonkou
milanow před 6 hodinami
Cuketový perník
MonikaP. před 6 hodinami
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
Slavista62 před 7 hodinami
Tématické fráze:
ječné kroupy recept,
kroupy recepty,
ječné kroupy střední recept na vaření,
ječné kroupy recepty,
kingel,
kroupy,
kroupy recept,
recepty z krup,
nejlepší recepty z krup,
kroupy zelí,
jak uvařit ječné kroupy,
jecne kroupy,
recepty z ječných krup,
pokrmy z krup,
zelí kroupy,
recept ječné kroupy,
střední kroupy,
kroupy střední,
kroupy a zelí,
ječné kroupy střední
Suroviny:
plecko vepřové,
slanina anglická vcelku,
zelí kysané,
kroupy ječné,
okurky sterilované,
cibule,
cukr,
bobkový list,
pepř,
sůl
Komentáře (12)
Ještě jednou děkuji.