Postup přípravy
Krok 1: Filet z lososa nakrájíme na tenké plátky cca 3mm, okořeníme a pokapeme citronem.
Krok 2: Na plátek položime celé fazolky, zarolujeme, spíchneme párátkem a pečeme na másle. Podáváme jako dekoraci na hotový pokrm nebo samostatně jako jednohudky či předkrm.
Zveřejněno 21. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lososové kytičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NE22
Moje poznámka
Lososové kytičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NE22
Nejnovější recepty
Kosmatice na sladko vhodné i pro diabetiky
Přidáno před 1 hodinou
Párečky v těstíčku
Přidáno před 2 hodinami
Hrášková omáčka s vajíčkem a paloučkovým knedlíkem ( pro diabetiky)
Přidáno před 4 hodinami
Plátky krkovičky dušené v pikantní omáčce
Přidáno před 6 hodinami
Rebarborová bublanina s kokosem
Přidáno před 7 hodinami
Filety ze pstruha s rajčaty
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí vlašský salát
Sefiragold před 3 hodinami
Chutný salát z čínského zelí
Sefiragold před 3 hodinami
Chřest (nejen) s vejcem
Eva z HK před 5 hodinami
Salát z pekingského zelí s balkánským sýrem
Eva z HK před 5 hodinami
Špíz s americkými brambory
Vrchotka15 před 6 hodinami
Guadeloupský kuřecí salát
Antonausprag před 7 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ivet88 před 8 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
AnnaP4 před 8 hodinami
Výborné lasagne
Papucel před 8 hodinami
Mleté na způsob hašé
Neposlusna před 8 hodinami
Tématické fráze:
plátky z lososa,
lososová pomazánka z dušeného lososa,
losos wellington,
předkrm z lososa,
lososový předkrm,
recept losos předkrm,
tenký plátek lososa,
lososí plátky recepty,
losos předkrmy,
luxusní pomazánka z lososa,
losos s fazolky,
losos červená řepa,
filet plátky losos předkrm,
profi recepty losos,
losos plátky koření předkrm,
recept losos červená řepa,
losos a červená řepa recept,
předkrm z losose,
profi fotky pokrmů,
předkrm losos
Suroviny:
losos,
fazolky zelené,
koření na ryby,
máslo,
citron
Komentáře (11)