Postup přípravy
Krok 1: Rybu rozmrazíme, vymačkáme vodu, osolíme, pokapeme citronovou šťávou, posypeme kořením, obalíme v mouce a smažíme.
Zveřejněno 14. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pangasius přírodní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1j2j
Moje poznámka
Pangasius přírodní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1j2j
Nejnovější recepty
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Přidáno před 3 hodinami
Kapřík podle pánů z Rožmberka s bramborami
Přidáno před 4 hodinami
Losos na pomerančích z pánve
Přidáno před 6 hodinami
Pomazánky na jednohubky
Přidáno před 6 hodinami
Linecké s kávou
Přidáno před 7 hodinami
Perníkové piškotky
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hospodský guláš podle ČSN
Fanus před 2 hodinami
Kynutý jablečný závin
Rosnicka710 před 2 hodinami
Linecké cukroví
Evellinka před 4 hodinami
Květákový mozeček
radekfiala před 4 hodinami
Staročeská pučálka
Iricek před 4 hodinami
Hovězí plátky ve vlastní šťávě
Klar98 před 5 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
eskalina před 5 hodinami
Jablkový koláč litý na plech
Marisai před 5 hodinami
Šunkofleky se sýrem
Ivyjg před 6 hodinami
Bezpracný perník
Fitulka před 6 hodinami
Tématické fráze:
pangas recepty,
recepty pangasius,
recept pangas,
pangasius recept,
pangasius recepty,
pangasius příprava,
recept pangasius,
pangas recept,
příprava pangasius,
panganis,
smažený pangasius,
přírodní ryba,
smažený pangas,
recepty pangas,
ryba na přírodno,
pangasius smažený,
smazeny pangacius,
pangas příprava,
ryba přírodní,
ryba přírodně
Suroviny:
pangasius,
koření na ryby,
sůl,
šťáva citronová,
mouka hladká,
olej
Komentáře (11)
Pangasius přírodní???
No, já mám o "přírodní" úpravě trochu jinou představu a tady to vidím spíše na "mlynáře", ale je evidentní, že tvůrci receptů v tom mají guláš, patrně přírodní
Račte sami posoudit, co je co:
http://www.toprecepty.cz/recept/8795-pangasius-na-...
http://www.toprecepty.cz/recept/12251-pangas-po-ml...
...hlavně nepište, že je to jedno, jen když nám chutná