Brandovský houbeles

marianskeradcice Kuchařka: marianskeradci…

Doba přípravy: 15 minut 1 porce Houby 4 názory

Suroviny

4 pravé hříbky
sůl
pepř
Maggi omáčku (Klasik)
máslo
1 cibuli
1 nakrájený či nastrouhaný stroužek česneku
Recept si zatím oblíbilo 7 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Na pánvičce necháme rozehřát 1/4 másla. Poté, co se máslo rozehřeje, počkáme až trochu zpění. Nesmíme nechat máslo připálit.

  2. Dále přidáme nakrájené a očištěné houby (doporučuji houby nakrájet na menší plátky). Přidáme nakrájenou cibuli a stroužek česneku, nakapeme Maggi, posolíme a opepříme. Řádně zamícháme a za občasného míchání necháme smažit.

  3. Po 10 minutách tohoto postupu, zesílíme plamínek či elektrický sporák a necháme ještě dalších alespoň 5 minut smažit. Až bude hotovo, můžeme podávat. Nejlépe do hlubokého talíře s čerstvým chlebem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Brandovský houbeles

  • tejaja tejaja(moderátorka)

    :yes: Len jedno slovo: výborné. ;-)

    Odpovědět

  • džango džango(neregistrovaný)

    recept zajímavý,jen ta fotka :no:

    Odpovědět

  • smukoo smukoo

    :-D;-):-))... na Slovensku tento recept (bez magi) má v hlave každý čundrák - tramp od svojich babičiek ... :-p ... je to lebeda ofúknuté dymom a ešte prichutené popolom z ohniska ...:-p:-p:-p ... ak by šlo tak 5 bodov - recept môjho detstva ... Rišo

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    :-)):-D:-)):-D Tak to určitě v podobných receptech nenajdeme. Je to asi originál!:-)):-D:-))

    Odpovědět

Tématické fráze: magi nápady magi dobré nápady magi recepty magi klasik recepty magi recepty magi.cz recepty na fejzbuk recepty facebook houbé recepty vaření a recepty pro trampy zampiony porto belo recept recepty žampiony porto belo porto belo recepty porto belo zampion lanyz obecny belo lanyz obecny/priprava co je to belo lanyz recepty-houbeles hoube les cz magi nápad