Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 098 kJ / 741 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,77 g |
Tuky | 80,34 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 131 mg |
Sodík | 809 mg |
Sůl | 2,02 g |
Sacharidy | 1,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žampiónová omáčka - majonézová studená
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xoxP
Moje poznámka
Žampiónová omáčka - majonézová studená
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xoxP
Nejnovější recepty
Rychlý koláč s tvarohem a jahodami
Přidáno před 17 hodinami
Tvarohová zmrzlina s mangem
Přidáno před 20 hodinami
Konzumní kmínový chléb
Přidáno před 22 hodinami
Jahodový džem s rebarborou
Přidáno 28. 5. 2025 18:00
Zeleninový salát – co lednice nabízí
Přidáno 28. 5. 2025 17:30
Chuťovky s ochuceným sýrem
Přidáno 28. 5. 2025 17:17
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Žampionovo-bramborová polévka
xSarka před 8 hodinami
Čokoládovo-jablečný moučník
xSarka před 8 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
hifiklub před 10 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Scarlet2 před 12 hodinami
Krémová pórková polévka
Kajkajak před 15 hodinami
Moučník s tvarohem a jahodou
Kakoska před 16 hodinami
Babiččiny škvarkové placky
danielle72 před 16 hodinami
Opravdu křupavé vafle
karel.prchlik2 před 16 hodinami
Jahodový nápoj
iveta.kroul před 16 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Ketynna před 17 hodinami
Tématické fráze:
receptura zampionove omáčky,
studena houbova omacka,
studená omáčka,
houbový dip za studena,
houbova smetanova omacka ke grilovacce,
majonézové omáčky k masu,
domácí tatarský omáčka receptura 10 porci,
řampionova omačka zastudena,
zampionova omáčka k panence,
majonezova omacka na steak,
dochucení žampionové omáčky,
jemná žampionová omáčka,
žampionová omáčka s vínem,
žampionová omáčka recept
Suroviny:
žampióny,
olej,
majonéza,
mléko,
víno bílé,
sůl,
pepř bílý,
šťáva citronová,
cukr moučkový
Komentáře (10)
rebeka: špagi už odpověděla
1974andrea: Omáčka je dost jemné houbové chuti a já bych ten žampion restla na oleji, řekla bych, že se líp uvolní vůně a chuť a víno dala až pak na dochucení do omáčky. Víno dávám i do domácí tatarky
Rebi, no do těch Receptur
proč sem lezu tak pozdě