Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 631 kJ / 2 063 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,38 g |
Tuky | 14,84 g |
Vláknina | 32,48 g |
Cholesterol | 16 mg |
Sodík | 4,98 g |
Sůl | 12,00 g |
Sacharidy | 398,74 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Podmáslový chlebík s pohankovými vločkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xopr
Moje poznámka
Podmáslový chlebík s pohankovými vločkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xopr
Nejnovější recepty
Bulgur s cuketou, mrkví, fazolkami a hráškem
Přidáno před 12 hodinami
Zapečené brambory s krkovicí podle Pepy Nemravy
Přidáno před 17 hodinami
Zdravý cuketový nákyp
Přidáno před 18 hodinami
Dalgona sušenky
Přidáno před 18 hodinami
Hovězí kostky po znojemsku
Přidáno 8. 7. 2025 13:32
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno 8. 7. 2025 08:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí medailonky v bramborovo-sýrovém těstíčku
Sahula před 6 hodinami
Borůvkový táč
PavelR před 7 hodinami
Mleté řízky s Hermelínem v pivním těstíčku
Sahula před 7 hodinami
Kuře, brambory a kysané zelí v remosce
Legoun před 7 hodinami
Hermelín s houbami
Sahula před 7 hodinami
Jablečno-rybízový koláč
svidrnochovas@seznam.cz před 8 hodinami
Moc dobré naložené kuřecí maso
lunav1 před 8 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Ajisek před 9 hodinami
Banánová bábovka
Noumik před 9 hodinami
Rybízový sirup
gasli před 10 hodinami
Tématické fráze:
domácí chleba s pohankovými vločkami,
celozrnný pohankový chlebík,
žitný chleba s pohankovými vločkami,
žitný chléb s vločkami,
podmaslový chlebíčky recept,
pohankovo žitný chléb,
domácí žitný chleba s podmaslim a vlockami,
moučník s pohankovými vločkami,
těsto od cathelen,
podmáslový chléb,
chléb podmáslový
Suroviny:
voda,
podmáslí,
ocet,
olej,
sůl,
cukr,
kmín drcený,
vločky pohankové,
mouka žitná chlebová,
mouka hladká,
droždí
Komentáře (31)
Nedávala jsem podmáslí ale domácí kefír
Přidala jsem olej s příchutí kmínu a ocet s koriandrem - tyhle příchuťové olejíčky a octíky jsem si nakoupila v Lídlu a do chlebů nemaj chybu
jirholu: