Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 689 kJ / 1 360 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 133,82 g |
Tuky | 56,31 g |
Vláknina | 20,84 g |
Cholesterol | 245 mg |
Sodík | 6,16 g |
Sůl | 15,99 g |
Sacharidy | 73,72 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové soté v tomatové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7X8G
Moje poznámka
Vepřové soté v tomatové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7X8G
Nejnovější recepty
Krekry s chia semínky
Přidáno před 15 hodinami
Cizrna se zeleninou a houbami
Přidáno před 17 hodinami
Zabaglione s jahodami
Přidáno 1. 6. 2025 18:01
Drůbeží játra na rajčatech s opečenou polentou
Přidáno 1. 6. 2025 12:50
Spicy chicken tenders
Přidáno 1. 6. 2025 11:06
Jednoduché řezy s kakaovým krémem
Přidáno 1. 6. 2025 08:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koprová omáčka
LucieKrou před 6 hodinami
Párečky v těstíčku
Jan Nemec před 7 hodinami
Kuře na paprice
vakl1 před 8 hodinami
Pochoutka z vepřových jater
kimlo před 9 hodinami
Hovězí kližka po burgundsku z trouby
Ditunat před 9 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Jaroslav.gois@gmail.com před 10 hodinami
Toast à la turecká vejce cilbir
Nadja před 10 hodinami
Olejová bublanina
jiri petrasek před 11 hodinami
Hrstková polévka
Kajkajak před 11 hodinami
Palačinky s jahodovým dipem
KrisZaezemi před 12 hodinami
Tématické fráze:
tomatová omáčka,
vepřové soté,
soté,
masove sote,
tomatová omáčka na těstoviny,
kuřecí maso v tomatove omacce,
tomatová omáčka recept,
soté z vepřové panenky,
recept tomatova omacka,
rajčatové soté,
vepřová kýta v rajské omáčce,
kuřecí soté v tomatové omáčce,
vepřová omáčka s těstovinami,
sote z veproveho masa,
jemné vepřové soté,
co je soté,
vepřová omáčka,
sote z panenky,
tomatové těstoviny,
omáčka soté
Suroviny:
kýta vepřová,
mouka hladká,
sůl,
pepř,
cibule,
olej,
paprika sušená sladká,
smetana,
bujón,
protlak rajčatový
Komentáře (12)