Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 186 kJ / 762 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 82,02 g |
| Tuky | 36,60 g |
| Vláknina | 4,36 g |
| Cholesterol | 397 mg |
| Sodík | 952 mg |
| Sůl | 2,21 g |
| Sacharidy | 24,59 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 11. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Masové knedlíčky do polévky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wRAw
Moje poznámka
Masové knedlíčky do polévky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wRAw
Nejnovější recepty
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 3 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 4 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 7 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 8 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 11 hodinami
Sýrová pomazánka podle ČSN
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vosí hnízda
RNiklova před 13 minutami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
BinaSa před 15 minutami
Vánočka Moniky Absolonové
Iricek před 20 minutami
Hrášková polévka - jednoduše
jitkahot před 59 minutami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
TetianaCherneha před 1 hodinou
Nejlepší marokánky
H33inrich před 1 hodinou
Plněný Hermelín s pivní omáčkou a bramborem
Sahula před 1 hodinou
Babiččina čočková polévka
pesmax před 1 hodinou
Bramboráky
jahodp před 2 hodinami
Zapečené vepřové plátky
jahodp před 2 hodinami
Tématické fráze:
masové knedlíčky do polévky,
masové knedlíčky,
masové knedlíčky do polévky recept,
knedlicky do polevky,
recept na masové knedlíčky do,
maesove knedlicky do polievky,
játrovo masov= knedlíčky do polévky,
knedlicky do polevky s parmazanem,
masové knedlíčky s parmezánem,
masove knedlicky do vyvaru,
recepty masove knedlicky do polevky,
masove polevky,
masove knedlicky do polievky,
kuřecí maso s nudlema,
kuchařka - masové knedlíčky
Suroviny:
maso hovězí,
maso vepřové,
chlebová střídka,
sýr parmazán strouhaný,
petrželka,
česnek,
vejce,
mléko,
pepř,
sůl
Komentáře (5)