Suroviny
Porce: Dle strávníků
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 420 kJ / 100 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,88 g |
| Tuky | 4,97 g |
| Vláknina | 4,80 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 186 mg |
| Sůl | 0,45 g |
| Sacharidy | 10,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 12. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dědův guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G9w3
Moje poznámka
Dědův guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G9w3
Nejnovější recepty
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 1 hodinou
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 2 hodinami
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 2 hodinami
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 3 hodinami
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 5 hodinami
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 23 minutami
Východňarské halušky z Porúbky od Michalovců
Merylas před 24 minutami
Třená buchta
Martina Veveruska před 28 minutami
Vykrajované ořechové měsíčky
@Monika před 58 minutami
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 4 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 5 hodinami
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 6 hodinami
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 7 hodinami
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 7 hodinami
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 8 hodinami
Tématické fráze:
guláš recept,
gulas,
dědův odkaz recept,
recept na guláš,
deduv odkaz,
dedovy recepty,
recept gulas,
recepty na guláš,
prirodni hovezi gulas,
recepty guláš,
recept deduv odkaz,
dědův okurek recept,
hovězí guláš pro 30 strávníků,
recept vyce masa,
nejlepší děduv guláš,
recepty pro výce stravniku- guláš,
prirodni gulas,
snadný hovězí guláš,
jak se vaří deduv odkaz,
recept dědův odkaz
Suroviny:
hovězí maso ve vlastní šťávě,
cibule,
okurky sterilované,
paprika čerstvá zelená,
protlak rajčatový,
hořčice,
majoránka,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (3)