Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 144 kJ / 1 708 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 45,92 g |
| Tuky | 91,93 g |
| Vláknina | 6,93 g |
| Cholesterol | 308 mg |
| Sodík | 297 mg |
| Sůl | 0,75 g |
| Sacharidy | 170,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dortík - jahody ve šlehačkové závěji
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rMj4
Moje poznámka
Dortík - jahody ve šlehačkové závěji
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rMj4
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 12 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 15 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 16 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 17 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 6 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 7 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 7 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 7 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 7 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 8 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 9 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 9 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 10 hodinami
Tématické fráze:
jahody se šlehačkou,
čím zvlhčit korpus,
jahody se šlehačkou recept,
jak zvlhcit dort,
korpus s jahody,
cim zvlhcit dort,
čím zvlhčit dortový korpus,
slehačkové řezy,
jahody cim potrit na dortu,
šlehačková náplň do dortů,
dorty šlehačkou jahody,
cim potrit jahody,
slehačkové dorty,
slehačkové dorty recept,
ozdoba dortu šlehačka a jahody,
dorty s jahody,
slehackovy dorty recepty,
čím zvlhčit sušenky,
cim potrit jahody na dortů,
čím zvlhčit sušenky na dort ?
Suroviny:
korpus piskotový,
jahodová marmeláda,
kompot jahodový,
čokoláda,
tvaroh,
cukr,
pudink vanilkový,
mléko,
smetana ke šlehání,
ztužovač šlehačky
Komentáře (4)