Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 835 kJ / 1 395 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,74 g |
Tuky | 59,58 g |
Vláknina | 22,00 g |
Cholesterol | 1,42 g |
Sodík | 557 mg |
Sůl | 1,16 g |
Sacharidy | 137,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Stresová roláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OPQg
Moje poznámka
Stresová roláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OPQg
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 4 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 19 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 22 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 22 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 9 minutami
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 31 minutami
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 59 minutami
Pečená švestková povidla
perseus před 1 hodinou
Šťavnaté zapečené kotlety
librz před 2 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Ashelin před 3 hodinami
Bramborové knedlíky
essinKa před 3 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Ellen1 před 3 hodinami
Zelná polévka
Kajkajak před 4 hodinami
Dršťková polévka I
Ellen1 před 4 hodinami
Tématické fráze:
zamatová roláda,
rolada ktera nepraskne,
časopis pošli recept,
roláda recept 25 let,
jak se točí rolada,
recept na stresovou roládu,
jak rolovat roládu,
pošli recept,
lita rolada,
popraskaná roláda,
rychlá roláda se šlehačkou,
jak se roluje rolada,
aby se roláda povedla,
roláda co nikdy nepraskne,
pošli recept rolada,
šlehačková roláda,
roláda bez mouky videorecept,
bezlepková roláda se šlehačkou,
dobrou aby se povedla roladu,
roláda vánek se šlehačkou
Suroviny:
vejce,
kakao,
ztužovač,
cukr,
šlehačka
Komentáře (37)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
bože, já bych si dala
vše nejlepší k MDŽ...